למה??השיר של גאנזאנרוזס הוא יפה..!!חחח
F falloutgirl XD New member 11/8/07 #29 אם השירים ישנים זה לא אומר שהם חרא יש הרבה מקרים ששירים ישנים יותר יפים מהחדשים.. לפי דעתי לפחות
מ מה זה משנה7 New member 11/8/07 #30 לא לזה היתכוונתי שהם חרא כי הם ישנים ../images/Emo9.gif כן יש שירים ישנים שהם יפים.. אני חושבת XDD אבל לא לזה היתכוונתי.. היתכוונתי שהם גם היו ישנים וגם היו חרא של שירים.. באמת לא היו שם שירים יפים
לא לזה היתכוונתי שהם חרא כי הם ישנים ../images/Emo9.gif כן יש שירים ישנים שהם יפים.. אני חושבת XDD אבל לא לזה היתכוונתי.. היתכוונתי שהם גם היו ישנים וגם היו חרא של שירים.. באמת לא היו שם שירים יפים
F FallOutGirl New member 10/8/07 #19 ../images/Emo32.gif לסופ"ש. טכנית לפני שעה כבר יום שישי נצלשי"ם/הודעות לא קשורות/שאלות/הודעות שלא דורשות הודעה חדשה/הודעות שלא מתפתחות לדיון.. הכל לכאן!! סוף שבוע רגוע לכולם
../images/Emo32.gif לסופ"ש. טכנית לפני שעה כבר יום שישי נצלשי"ם/הודעות לא קשורות/שאלות/הודעות שלא דורשות הודעה חדשה/הודעות שלא מתפתחות לדיון.. הכל לכאן!! סוף שבוע רגוע לכולם
P PerfectSP New member 10/8/07 #20 בשבילך צ'חר-../images/Emo207.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif כמה נחמד מצדי נפתחה קומונה ללהקה "Brand New".כולכם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27188&smsMsg=
בשבילך צ'חר-../images/Emo207.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif כמה נחמד מצדי נפתחה קומונה ללהקה "Brand New".כולכם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27188&smsMsg=
מ מעיינייי xD New member 10/8/07 #23 בקשר למפגשש ../images/Emo70.gif שמעתי שהתאריך סגור מבחינת הרוב, וזה יוצא ב26.. אז זהו שבאותו היום יש לי מבחן מעבר, הוא מתחיל ב10, ועד שאני יגיע לת"א זה ייקח הרבה זמן.. רציתי לדעת עם אפשר לשנות אותו? מקווה שכן, כי אני לא רוצה להפסיד אותו שובבב
בקשר למפגשש ../images/Emo70.gif שמעתי שהתאריך סגור מבחינת הרוב, וזה יוצא ב26.. אז זהו שבאותו היום יש לי מבחן מעבר, הוא מתחיל ב10, ועד שאני יגיע לת"א זה ייקח הרבה זמן.. רציתי לדעת עם אפשר לשנות אותו? מקווה שכן, כי אני לא רוצה להפסיד אותו שובבב
F Fall Out Liel New member 10/8/07 #24 סוריי אבל ככה נקבע..../images/Emo168.gif זה התאריך שנוח לכולם.. באיזו שעה את חושבת שתגיעי?
מ מעיינייי xD New member 11/8/07 #27 זה ייקח הרבהה מאודד זמןן... אני לא יודעת בדיוק כמה, אבל זה ייקח הרבה, המבחן מתחיל ב10, ייקח לי מש'ו כמו שעתיים, עד שאני יגיע הבייתה, יתארגן, ייקח אוטובוס, זה ייקח ממש הרבה זמן אין תאריך אחר? [מוזר שדווקא ביום הזה ]
זה ייקח הרבהה מאודד זמןן... אני לא יודעת בדיוק כמה, אבל זה ייקח הרבה, המבחן מתחיל ב10, ייקח לי מש'ו כמו שעתיים, עד שאני יגיע הבייתה, יתארגן, ייקח אוטובוס, זה ייקח ממש הרבה זמן אין תאריך אחר? [מוזר שדווקא ביום הזה ]
1 1הדור הבא New member 12/8/07 #32 את יכולה לבוא באמצע המפגש ../images/Emo9.gif .. ואמרתי לך כבר, אם את תבואי מאוחר ונהיה בסטנר או משהו אני אחכה לך בעזריאלי ונלך יחד [;
את יכולה לבוא באמצע המפגש ../images/Emo9.gif .. ואמרתי לך כבר, אם את תבואי מאוחר ונהיה בסטנר או משהו אני אחכה לך בעזריאלי ונלך יחד [;
F Fall Out Liel New member 12/8/07 #34 המפגש ב-11:00, במקום הקבוע, מול הקולנוע. לא לשכוח להביא דברים לאלבום: תמונה,מכתב וכסף