לסופ"ש

Rtitan

New member
מישהי נתנה לי לקרוא את פעם...

ושאלה מה דעתי על המכתב הזה - בלי שהיא ציינה שזהו מכתב אהבה... כתבתי לה, שזהו בעיני מכתב האהבה היפה ביותר שאי פעם קראתי. הוא מעיד על אהבה כל כך נקייה, כל כך טהורה - חפה מכל דבר נוסף זולת אהבה גדולה ששוטפת את ליבו של האיש שכתב אותו. אהבה מדהימה, כמו שלו יכולתי, הייתי מייחל למצוא עוד בגילגול הזה
. כעת, מנקרת בי השאלה, האם יש בעולם אהבה כזו? או ש... לעולם זה ישאר בגדר חלום? מצד שני - אני ידוע כחולמני לא קטן - אז אולי עוד יש תקווה ואמצא אותה

רק שיר

New member
גם אני קראתי את זה

לפני שנה בערך, אהבתי, חבל שהסוף הוא כזה טוב , זה כמו במציאות

Rtitan

New member
אני ממש לא מוכן לקבל את זה...

שתמיד הסוף הוא כזה. נכון שכל מי שנמצא בפורום הזה, כן הגיע לסוף הזה מסיבות כאלו ואחרות - אבל זה ממש לא מחוייב המציאות. גם מהכישלון של מערכת הזוגיות הקודמת, מי שטרח, למד לא מעט ויוכל להבין בפעם הבאה שימצא את מקומו כיצד להימנע מלהגיע למקום הזה - יוכל להימנע בדיוק מהסוף הזה. אני מסתכן ואומר שדווקא מי שכתב את מכתב האהבה הזה - הוא אדם שבדיוק הסוף אותו הוא תיאר, לא יהיה מנת חלקו, ולו רק מאחר והוא כל כך מודע לאפשרות הזו, ומכיר בדיוק כיצד השגרה מאיימת להשתלט על חייו. הוא אוהב את זו שאליה מופנה המכתב - והיפה הוא שהוא לא צבע לה את העולם בוורוד, אלא דרך המכתב הזה אמר לה "אני אוהב אותך, אנחנו יודעים שעלולים להיות מכשולים אבל גם נדע לעבור אותם יחד", והוא נשמע אדם חכם מאד שיידע לעקוף את המכשול הזה. ואנחנו - מכל כישלון לומדים משהו. האדם החכם, לא לומד פתרון ספציפי, אלא לומד כיצד לחשוב בשעה שהוא נתקל בבעיה, ולכן גם לבאי הפורום הזה יש אפשרות טובה, אם ינצלו את ההזדמנות ללמוד מהטעות שנקרתה על דרכם, למצוא זוגיות נכונה, כזו שתדע לדלג מעל בורות השיממון שמאיימים לשתלט על "כל" זוגיות. לא פעם אני מוצא את עצמי מהרהר "כיצד אוכל להימנע מזה להבא...?" וברור לי שהתשובה היא פשוט להיות ערני. לתת לכל אחד בזוגיות הזו את המקום שלו, את העולם שלו ולדעת להישאר "בקשר" גם כשכועסים. לעולם לא להפסיק לדבר, לעולם לא לפחד לדבר, ותמיד לרצות לחבק.

רק שיר

New member
אחד מהדברים

הכי טובים שאפשר לייחל לו, זו ראיית המציאות בצורה אוביק'. גם אני לא מוכנה לקבל את זה, וגם אני מאמינה במציאות אחרת, אך מה לעשות שרוב המציאות שלנו היא כזו? ואני חושבת שדווקא עבורי כאן זה לא סוף,אלא ההתחלה, התחלה של חיים חדשים...אך אני גם לא שוכחת לרגע מה יכול לקרות אילו אתן לדברים החשובים בחיי להיות שוליים כענין של הרגל.

Rtitan

New member
אהבתי את המשפט האחרון - מאד!

לא לתת לדברים החשובים בחיים להיות שוליים כעניין של הרגל... חשבתי על המשפט הזה - והוא ממש משפט קולע. אנחנו מתייחסים לזוגיות כאל משהו שיש לנו, אבל לפחות רובינו, לא טרחנו להשקיע בה. אני מסתכן ואומר שרובינו השקענו בלנקות את הבית ולקחת את המכונית לרחיצה יותר ממה שהשקענו בזוגיות. אני לא מדבר כבר על ההשקעה בקריירה, או בתחביבים ומוקדי עניין אחרים. ללא ספק, בזוגיות הבאה, יש לי את ההרגשה שלפחות חלקינו ישקיעו קצת יותר - אני יודע לגבי - הזוגיות הבאה תהיה מאד, אבל מאד שונה מהזוגיות הקודמת.

Rtitan

New member
../images/Emo9.gif לא... זה סופ"ש ילדים...

והם איתי מהיום אחה"צ עד שבת בערב. סוף סוף יש לי חמשוש איתם בלי שום דבר אחר להיות מוטרד ממנו
. אוףףףףף כמה חיכיתי לזה...

aviavram

New member
רק שזה נגמר כמעט לפני שזה מתחיל

ולמה לא עד יום א בבוקר אם יורשה לי להתחצף?

gali88

New member
אהבתי מאוד

איך שתיארת את הדברים..כ"כ נכון תיארת את זה... אמן ואמן נמצא אהבה גדולה ולא נגיע לסוף כזה...

לדעתי הוא כן ולא..

כלומר - הוא מכתב אהבה בנקודה שבה הוא נכתב, אבל הוא כל כך לא אהבה בחיים שהוא מתאר. פשוט עצוב לקרוא את זה
זה ממש סינון של כל הטוב שבחיים המשותפים. השאיר את כל החרא. עצוב.

Rtitan

New member
ולמרות כל ה"חרא" הזה...

הוא כל כך רוצה להיות איתה. רומנטיקה בהתגלמותה
... וחישבי על זה שהוא ערני לכל מה שיכול להיכשל - ולכן, טובים הסיכויים שהוא יהיה מספיק ערני וחכם שהוא רק יידע על ה"חרא" - ויעקוף אותו באלגנטיות. טיפה אופטימיות
ותראי איך הכל הרבה יותר נפלא!

אין לך מושג כמה שאתה צודק

:-ג אתמול היה יום לא אופטימי במיוחד. מזל שהגיע יום חדש

love u11

New member
תקראו את המכתב מהסוף

אורך המכתב גרם לי לרדת לסופו ולקרוא את הפיסקה האחרונה. היא ענינה אותי אז עליתי לעוד פיסקה וכל אלאה עד לתחילת המכתב נשמע מוזר? אכן!!! אם הינו חיים הפוך הינו מסימים את החיים בזיונים של טיכוניסטיים מתלהבים-- לא עדיף?!

../images/Emo124.gifמזכירה לכם לשרשר הודעות ../images/Emo32.gif לשירשור

הקיים ולא לפתוח שירשורים חדשים עם
שירשורי
שאינם משורשרים להודעת
ראשית יימחקו מעתה.

למעלה