לסופ"ש

אוף חלאאאאסס סתיווו!../images/Emo39.gif

אם תלכי לשירותים תפתחי הודע ותגידי "הלכתי לשירותים אל תגידו שלא אמרתי לכן"!?!?!

חח שרינו'ש הרגת אותי..

אניי מתחילה לאמץץ אתת זהה
וסתוונית?! מקווה שנהנת במסעדה אבל נראה לי שזה קצת מיותר..
לא נורא להבא תלמדי

התכוונת אליי? כי אם כן..

אני מזה מצטערת פשוט היא קרעה אותי עם המשפט שלה אבל לא ספציפית אלייך..את יודעת שאני מתה חולה שרופה מאוהבת בך נכון?!
מואהההההההההההההההההההההההה

לא... היא התכוונה לשרינוש והיא

צודקת אתם ביחד בפורום ובטח יהיה יותר כיף לנו ולשתיכן אם לא תריבו אז מה אתן אומרות סולחה

purple rose

New member
../images/Emo32.gif לסופ"ש ../images/Emo6.gif

אוטוטו נגמר החופש! (לא לי חח) מה התיכנונים שלכם לסוף?

maria0105

New member
היי היי היי

היי לכולם לפני כמה ימים היה המופע ההתרמה הענק לצפון ...וכן זה היה במשכן לאומניות הבמה כולם היו שם(לא הגיים בויז!!!)אבל כולם... עברי לידר ,היהודים,דג נחש,דניאל סלומון,דניאל סנדרסון,הדורבנים,עידן יניב,אביב גפן,הראל מוויאל,עופר שכטר,גיא פינס,איה כורם,עידן רייכל ועוד ... ראיתי את זה בטלוויזיה בהתחלה ואז אחותי הגדולה שעובדת שם הציעה לי לקחת מונית ולנסוע לשם... ולהגיד לכם את האמת...בדיוק שאביב גפן עלה לבמה אנחנו כבר הגענו לשם כל האולם היה מלאה בדגלים,חיילים והמון המון נערים ונערות... אבל על מה שרציתי נורא לדבר איתם זה שראיתי את כל מי שמופיע ממש והכי אהבתי את השירה של עידן יניב...אולי אתם חושבים כמוני או אחרת ממני אני סה"כ נורא אהבתי גם את הלבוש שלו וגם את השירה שלו...הוא לא זייף ולא כלום הוא ניסה להיראות כמה שיותר טוב על הבמה אבל אומנים אחרים קצת זייפו את השיר שלהם ורצו לסיים את המופע שלהם הכי מהיר והכי חפיף...למה אני כותבת לכם את זה כי אני חשבתי שאתם צריכים לדעת איזה כייף היה שם ולא רק זה לדעת שיש עוד זמר יפה,חתיך ומוכשר...עידן יניב, אז אני רואה שכתבתי לכם מגילה...חחחח :] טוב ,תקראו ותגיבו את דעתכם הרבה...מריה!!!

זה פורום גיי'מויז לא עידן יניב אבל

שיהיה'... ואני יותר אהבתי איך שליאור התלבש
חוחו D:

למעלה