לסופ"ש

TheIs258

New member
העלו לאתר של הבית ספר שלי../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את הציונים בבגרות
מועד ב' ל-006 ול-007..

michako

New member
ישראלה יקירתי....

מועד ב'???????????????????????????????? את רצינית????????? האמת, את בדיוק כמוני.....הגישו אותי על מאה בכל ה5 יחידות ופישלתי...קיבלתי 96 סופי... עשיתי איזה 2 טעויות שטותיות שעלו לי ב13 נקודות בשאלון הראשון....בסופו של דבר זה השתקלל עם המאה בשאלון השני ויצא סופי 96... מרתתי שערות על ראשי במשך שלושה ימים,בכיתי,לא דיברתי עם אף אחד... העניין הזה קרה לפני הרבה מאוד זמן, באמצע שנת 1994.... וזה גם הפשר לעניין 2 שאלונים ולא 3 (אז היו 2 שאלונים: 3 יחידות מתוך 5 ועוד 2 מתוך 5). לא היה אז צ'אנס כלשהו למועד ב'... אוקיי, ומכאן התגלגלתי.....אני מתחיל באוקטובר דוקטורט (תואר שלישי) במתמטיקה.... אז זה ממש לא נורא...

TheIs258

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*נשבעת שבאמת צחקתי
* אוקי וברצינות.. אז כן אני קצת פרפקציוניסטית בדברים מסויימים ותכלס, למה לא לעשות מועד ב'? לוקחים את הגבוה אז זה לא יכול להזיק זה בהחלט לא נורא, אבל יכול להיות יתר טוב.. בהצלחה בדוקטורט
אוי, בדיוק היום התחיל הקורס קיץ בבר-אילן לאלה שרוצים לגמור תואר ראשון לפני הצבא ולא הלכתי

michako

New member
ישראלוש, למה? ../images/Emo10.gif

אם לא את, מי יכול ללמוד מתמטיקה לפני הצבא? אגב, אני מכיר גם את תוכנית בר-אילן וגם "מעמד מיוחד" באוני' ת"א. התכנית באוני' ת"א מאפשרת לפחות להתקרב לתואר ראשון לפני הצבא...יענו לצבור 3/4 מהתואר עד הגיוס, בלי דחיית שירות... ואני מכיר גם כאלה שהתגייסו עם תואר ביד (בלי לדחות את השירות) שהיו שם...אם את כ"כ אוהבת מתמטיקה, יאללה, לכי על זה!! אני אצטרך בעתיד עמיתי מחקר

TheIs258

New member
כי לא..../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

[ישראלוש?!
] נראה לי יותר מדי עומס.. עדיף להשקיע בינתיים בבגרויות

michako

New member
אל תבהלי משם החיבה הזה...

אם זה עד כדי כך מבהיל אותך, לא אקרא לך ככה יותר... ולגבי העניין עצמו, אני לא חושב שלא תעמדי בעומס....זה ממש לא נוראי כמו שאת חושבת. השאלה היא האם את באמת מוכנה להשקיע. זה בהחלט שווה,תוכלי לקטוף את הפירות מהר מאוד...

TheIs258

New member
לא בדיוק נבהלתי.. זה סתם מוזר../images/Emo3.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תחשוב על זה שזה לעשות את התואר תוך כדי תיכון.. לנסוע אחרי הצהרים, אחרי יום שלם בבצפר
אנשים שעשו את זה אמרו שזה עומס מטורף, ות'אמת שדי הגיוני שזה יהיה

michako

New member
היי שוב...

כן, אני יודע מה זה לעשות את זה...אמנם אני התחלתי בגיל 17.5 מיד אחרי סיום תיכון, אבל יש לי חבר טוב שעשה זאת תוך כדי. קשה קשה, אבל אפשרי....זה לא נורא כמו שזה נשמע...

TheIs258

New member
תודה../images/Emo9.gif|תפוזמסמיק|../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למעלה