לסופ"ש

מ א י י ק

New member
../images/Emo32.gifלסופ"ש../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לאינויאשה לכאן
מה שקשור[?!] לשרשר..
סופ"ש נעים ושבת שלום לכולם!!

Lust chan

New member
Oם../images/Emo135.gif

כל הפורום יהיה שרשור אוף אחד גדול. בבקשה אל תנסה להתנהג כמו מנהל הפורום :]

Nittle Grasper

New member
סופ"ש נעים, אבל פעם הבאה~>

מיותר לפתוח שירשור כזה, ממילא יפתח איזשהו שירשור שהפוך לאוף/לא פעיל ואליו נשרשר הכל, טוב? ^^

MichelleLev

New member
מינה סאן, די להיות רעים >>

הילד כולה מנסה לעזור, למה להיות רעים לחדשים? ;; בכל מקרה, סופ"ש נעים ושבת שלום לכולם D:

זה לא רעיון רע...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

כל השטויות וההתלוננויות שלנו- לא כדאי פשוט לשרשר אותן לאוף ואז לא יהיה ספאם? אבל כמובן, המנהלים לא ממש פעילים וממש לא מקשיבים לרעיונות של אחרים. אז למנהלים היקרים, אתם חושבים שאתם מבצעים את התפקיד שלכם? אתם מנהלים חמדמדים {?} אבל אם אינלכם זמן צריך לעשות משו לא?

Mana Sama

New member
מחשב חדששששששש ^___________^

הוא די מכל המשפחה..הורים+אח+אחות+בעלה XDD אבלבל מחשב חדש ומגניב רק שליייייי יאיאיאיאיאיאיאיאיייייי *מאושרת* *מתפגרת* *_________*

Sakura Kinomoto

New member
אין לי עוד בגרויות!!!!DD:::

אני כ"כ מאושרת!!אתמול היתה הבגרות האחרונה שלי>< אני כ"כ שמחה!!אני חופשיה!!לגמרי חופשיה!!!הלכתי אחרי הבגרות לים יחד עם חברות שלי והיה כ"כ כיף!!!וראיתי מישו שאני מחבבת והוא אמר לי "היי"אומשו בסגנוןXD הייתי עסוקה בלנקות את החול מעלי><...אבלע..מדוזה עקצה אותי וזה עדיין מגרד>< וקצת נשרפתי>>...אבלע כ"כ נהנתי!!!וזרקנו אחת על השנייה בוץ...^^ זה היה כ"כ כייףף!!!^0^...וזהו>< אני אוהבתותכם!!!>< עכשיו יש לי המון זמן לפורום ולפינות!!ייששש!!!><

למעלה