את חושבת?! . זה חדש ... XD
מ מיכלוש יוסף New member 18/1/07 #60 ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מיכלוש יוסף New member 18/1/07 #49 ../images/Emo41.gifברוכה השבה מאמי . :] המפגש היה אתמול . ולפי מה שהבנתי היה כיף . :][:
מ מיכלוש יוסף New member 18/1/07 #66 ../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif דחופפפפפ . מחר יש לי חופשת סימסטר ...... רציתי לדעת אם יש כאן עוד בנות שמחר בחופש . תענו . זה דחוףף!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif דחופפפפפ . מחר יש לי חופשת סימסטר ...... רציתי לדעת אם יש כאן עוד בנות שמחר בחופש . תענו . זה דחוףף!!!
ר רווותמיי New member 18/1/07 #70 אני , חחחחחע יא מיכלי גם לך יש חופש אחרי תעודות ? איזה כיף זה ..........
מ מיכלוש יוסף New member 18/1/07 #74 ../images/Emo41.gif כן . :][: רק חבל שבקום שנסיים ללמוד ב-20.6 , נסיים ב-21.6 . חראות . ועוד הם עושים לנו ת'חופשה ביום שישי . אבל לא משנה ... גם ככה בסוף שנה , כאילו בחודש האחרון ללימודים - לא לומדים בכלל . נהנהנה . :][:
../images/Emo41.gif כן . :][: רק חבל שבקום שנסיים ללמוד ב-20.6 , נסיים ב-21.6 . חראות . ועוד הם עושים לנו ת'חופשה ביום שישי . אבל לא משנה ... גם ככה בסוף שנה , כאילו בחודש האחרון ללימודים - לא לומדים בכלל . נהנהנה . :][:
נ נופר סלב שכזאת New member 17/1/07 #3 ../images/Emo20.gifאנייי אניי ודילב עוד עשר דקות עולות על רכבתתת ((: איזה כיייףף ביי יפות שלי אוהבוות אותכןןן ( יום טוב
../images/Emo20.gifאנייי אניי ודילב עוד עשר דקות עולות על רכבתתת ((: איזה כיייףף ביי יפות שלי אוהבוות אותכןןן ( יום טוב
מ מורן וספיר New member 17/1/07 #4 ../images/Emo187.gifעאעא איזה כיף לכם!!! כול מי שהולכת למפגש עם הגיים בויז היום שתנהנה!!! לב יוווו
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 17/1/07 #16 ../images/Emo110.gifיה נופרררררררררר איזה כיף לכם אמאלההההה הלואי עליייייי תהנווו יפות ,....
ב בתאלוש love אדמוש New member 17/1/07 #8 ../images/Emo79.gif כנסיי כי שמרתי על אחותי הקטנה כי יש לה חום אבל עכשיו נארה לי שעבר לה כבר החום.