אני עכשיו פע==]]...
מ מיכלוש יוסף New member 17/1/07 #11 ../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif בנות?! דחופפ ../images/Emo9.gif יש כאן אתר אחד שהראל מתארח בו . עכשיו אפשר לשאול אותו כל מיני שאלות , כמו שהיה לנו בתפוז עם הבויז . תעזרו לי עם השאלותת . :] לבנתיים יש לי 2 ... איזו עוד שאלות אני ישאל אות ?! . תודה מראש . אוהבת אותכן - מיכלושש . 3>
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif בנות?! דחופפ ../images/Emo9.gif יש כאן אתר אחד שהראל מתארח בו . עכשיו אפשר לשאול אותו כל מיני שאלות , כמו שהיה לנו בתפוז עם הבויז . תעזרו לי עם השאלותת . :] לבנתיים יש לי 2 ... איזו עוד שאלות אני ישאל אות ?! . תודה מראש . אוהבת אותכן - מיכלושש . 3>
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 17/1/07 #17 ../images/Emo110.gifמממ מיכלע....... צכה עדין שאלות או שזה כבר עבר???חחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 17/1/07 #26 ../images/Emo110.gifחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDD יה קרע תת אותי רותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל ל י ר ו ו נ י New member 17/1/07 #22 ../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 17/1/07 #25 ../images/Emo110.gifחחח טובבבבבבבבבב אני יחשוב ואני גייד לך חחחחחחחחח
R Reut Arbiv New member 18/1/07 #75 ../images/Emo32.gifלסופ"ש../images/Emo26.gif היי חברים ממש אבל ממש התגעגעתי אני יחזור באופן מלא עוד שבועיים פשוט יש לחץ של בגרויות בימים האחרונים,אבל אני כל יום נכנסת אבל לא יוצא לי לכתוב.
../images/Emo32.gifלסופ"ש../images/Emo26.gif היי חברים ממש אבל ממש התגעגעתי אני יחזור באופן מלא עוד שבועיים פשוט יש לחץ של בגרויות בימים האחרונים,אבל אני כל יום נכנסת אבל לא יוצא לי לכתוב.