לסופ"ש

פאדיחות ותסריטים ב-../images/Emo43.gif אנשים

תסריטאים בפוטנציה? אוהבים את הסדרה `מילואים`? מילואים- הסדרה מתקרבת לפרק האחרון שלה לעונה, והפורום מזמין אתכם להפעיל את הגלגלים האפורים שלכם ולנסות לכתוב תסריט אפשרי להמשך דמיוני. מה יהיה עם בנדה והאחות? מה יקרה לתינוקת הפלסטינית? לאן ימשיכו הדמויות? שתפו אותנו ביצירתיות שלכם ואולי תזכו בספר "המקלדת" מתנת תפוז
אנשים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1214&msgid=92506310
בואו להצביע ברבע הגמר השישי של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורוםלהיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=92516545

בנותת כנסו דחוףףףףףף

וואי שמעו אני מנותקת מהעולם אני כל יום מסיימת ב5 בערבב אני מגיעה לבית אין לי זמן לכלוםםםםם אני בתקופת בגרויותת.. מתי היה המפגש עם הבוייזזז שליי?! וואיי איך היההה תשתפו אותיי איזה חודש לא הייתי כאןן .. התגעגעתיי המוןןןןןןןןן בבקשה תחזירו ליייי תשובותת איפה היה המפגשששש ומתיי?! איזה שעה..! דברו איתיי חמודותת לאב יוו..!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifהוא היה אתמול....

אני לא הגעתי וכתבתי כבר למה... את יכולה לשמוע משאר הבנות איך היה להן!!!!!!!!!1

../images/Emo205.gifכנסי:)

- אינלי מושגג מתי היה המפגשש.. כי לא הלכתי:) - ברוכה השבה!
- למה את צריכה את זה?! הוא ממלא כבר התקיים

lililulu

New member
לא חשבת על העובדה ש............

אולי היא לא ידעה שהוא כבר התקיים?! אה-הא! השתקתי אותך! לא חשבת על זה מה?! אין אין עלי! אני דה בסט!

|פ'חח.. קראי טוב טוב מה שהיא רשמה:

וואי שמעו אני מנותקת מהעולם אני כל יום מסיימת ב5 בערבב אני מגיעה לבית אין לי זמן לכלוםםםםם אני בתקופת בגרויותת.. מתי היה המפגש עם הבוייזזז שליי?! וואיי איך היההה תשתפו אותיי איזה חודש לא הייתי כאןן .. התגעגעתיי המוןןןןןןןןן בבקשה תחזירו ליייי תשובותת איפה היה המפגשששש ומתיי?! איזה שעה..! דברו איתיי חמודותת לאב יוו..!!! ========================================================================= אכלת אותה אכלת אותה!! נהנהנהנהנה!

../images/Emo205.gifאההההה....

פללללללללללצצניתת!!!
למה אני קוראת לך ככה?! כי בדיוק עכשיו עשיתי פליץץ
ברור לך שזה בצחוק כן?! [
]

../images/Emo41.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לירון?! , תריך לקרוא לך פלצמית .
כי כרגע הפלצת לא?! .

למעלה