לסופ"ש

MaStuLa76

New member
סתסת הנדחף , (:)

לסתסת יש היום עצירות . שעה הוא נתקע בשירותים . OO = סתסת , אמרתי לך לא לאכול שועית . אתה אפ'פעם לא מקשייב לי \ : אתה יותר פללצן מתות OO =

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifהיא התקלחה אחרי זה??

כי אם לא אז היא מזה מסריחה עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo118.gifלא נכון ש-ר-ש-ר !

אכלתי פוליייייים , מן הסתם . ואת אכלת ? עגבניה . והתחלת להעלות גירה ! כי טרפת את שיירה שללנננננננננו :'(

MaStuLa76

New member
לא נכון סתסת .

זה שאכלת שועית אתה לא צריך להאשים אותי שאכלתי את שירה . :) אל תדאג סתסת , אנחנו נתמוך בך לאורך כל הדרך !!1 נכון בנות ?

MaStuLa76

New member
קרן המזרובה ,

עם הצחוק המשונה DD = "נו תתקשרי אליי משעמם לייי" DD =

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אני ניראת לך בזק ?! מספיק דיברתי איתך איזה 20 דק' .. חחחחחחחחחחחחחחח יש לה דלקת בעין ושמה שחור של חברה חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותתי , הייתי מתפוצצת לך מצחוק אאם היה לי מצרוח . אם היית תופסת אותי ביוום שאני מסטוולה , ואואואו .. כל שנייה הייתי מתפקעת . אפילו מ... מ.... מ... בננה

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאת הורסת סיפוריםםםםם

אז ככה בנות זה הסיפור המקורי עזבו את זה שהיא הרסה אאותו אני אספר נורמלי!! יש לי חברה שקוראים לה בת אל והיא מטומטמת ממש ההוכחה שבבלודיניות הן פוסטמותתתת והדפוקה ההזו היה לה דלקת בעין ועכשיו מי שיש לה דלקת לא שמה בכלל איפור ובכלל לא שמה שחורר והיא פוסטמה לא רק שהיא התאפרה אלא גם שמה פול שחור יותר מהרגילללללל ועוד לקחה תשחור ממישהי אחרתתתתת וזה שחור שמעביר דלקות נו המסתובב הזה לא המחודד!! אח"כ הפוסטמה התפלאה איך פתאום לאותה ילדה יש גם דלקתתת (הפלא ופלא..) ולמה מלכתחילה הייתה לה דלקת??? כי החסרת מוח הזו שמה תוחם בתוך העין!!! ועוד מילא אם אם זה לא היה מחובר לגלוס אז הייתי מבינה אבל זה היה מחובר לגלוס והיא חשבה שזה שחורררר כמה כאפות הבאנו לההההההההההה

MaStuLa76

New member
../images/Emo6.gif אני לךא הורסת סיפורים DD =

אמרתי משהו בסגננון חחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
אל תבכה תות ,

הכל עוד יסתדר, אולי בעוד שבוע.. ואולי.. אף פעם לא

למעלה