לסופ"ש

סופסוףף ביתתתתתת!

איזה סולו תופים היה כרגע בנולד לרקוד!!!|מאוהבקשות| מורני ורונקי היה כיף!
ומצחיק לאללה!

וואי וואי, יום ראשון בבוקר..

והסופ"ש הזה היה נטול שינה! באמשלי.. בכלל לא השלמתי שעות שינה
ואין לי אפילו זמן במשך השבוע! אני עייפה לאללה
בוקר מקסים ויום טוב!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifגם אצלי../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

שיהיה המשך יום קליל ולא מעייף אה? חח [מרוב שאני מסטולה מעייפות כמעט ששלחתי את ההודעה ריקה..
מזל שזה בלתי אפשריי..
].

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאני קצת מסטולה..אבל לא הכי עייפה

זה נשמע לי קצת הגיוני.. ישנתי בקושי 3 שעות..בעע אבל קמתי לא כ"כ עייפה וישר עלה לי "קם בבוקר ופותח ת'חלון אנ'לאמרגיש עייף כבר לא יכול לישון". אבל בסוף סמתי דיסק של דה קולינג כי חברה שלי כאן וזה..
שיהיה לכולם המשך יום נפלא ושבוע טוב! היום אני הולכת לבי"ס!!
|לב

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאיזה כיף../images/Emo9.gif

התבטלה שעה אז סיימתי ב-12 וחצי וגם הייתה שעה חופשית...ובכלל היה מצחיק וסך הכל למדתי שעה היסטוריה ושעתיים אזרוחת כי במתמטיקה הוא חפר לנו על כמה שהיינו גרועים במבחן..ואתם לא רוצים לדעת כמה קיבלתי

בוקר טוב../images/Emo42.gif

מחר יש כנס שנה א', שזה נחשב כקריאה לשירות
. ומשם אני אמשיך לב"ש, והיום בבית

Lior Maman

New member
הכי סטייל זה לעשות בוחן פתע . . . . .

כשמאיה מגלה לך ת'תשובות באסמסים

Lior Maman

New member
../images/Emo3.gif

התכתבתי עם מאיה וזה .. קיצר היה לי בוחן פתע .. ונתקעתי עם אחת השאלות, אז מאיה אמרה שאולי היא יכולה לעזור .. אז כתבתי לה ת'שאלה והיא כתבה לי ת'תשובה :) חחח זה היה כזה טוב באותו הרגע !

חח שתהיי בריאה! העיקר שתצליחי ../images/Emo13.gif

מאיפה האומץ להסתמס בבוחן?! חחחחחח

Lior Maman

New member
בע'ה, מהפה שלך לאלוהים :)

ממ.. אנערף חחח ותודה שוב
את לא מבינה, המבחן האחרון שהיה לי בהיסטוריה לא התכוננתי אליו .. קיצר .. כתבתי ת'תשובות בפלאפון וכל המבחן אני עם הפלאפון והמורה לא קולטת XD דפוקה משהו

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifזה יום יפההההההההההההההההההההההה

אח אח אחחחחחחחחחחח ממש מתאים לי לשמוע את יום יפה...לא יודעת קמתי בבוקר עם אנרגיות חיוביות ושום מבחן במתמטיקה לא יהרוס לי את זה! זה ממש יום יפה...טוב לי
"אמרו לי שהכל קורה רק לטובה עכשיו הבנתי שרק רע זו אשליה, זה יום יפה חושב על איך הרגשתי עד עכשיו בחוץ כבר שמש זה יום יפה פתאם רוצה לשכוח את הכל לראות אחרתתתתתתתתתתתת"

niro levi

New member
../images/Emo216.gifצהריים..

יש לי מחר מבחן באיכסטוריה
ובכלל לא התחלתי ללמוד ויש מלאאא חומר.. היום התחלתי ב10 אבל השעה הראשונה התבטלה ואף אחד לא טרח להודיע לי וישבתי שעה בחוץ לבדד כמו ילדה מפגרת ועזובה.. ומלא ילדים התחילו לצעוק לי הערות מהחלונות של הבית ספר השני זה היה קורע מצחוק איזה אנשים מפגרים יש בעולם הזה.. שיהיה המשך יום נעים לכולם

למעלה