לסופ"ש

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

העונה החדשה של "אחי! אחותי!" חוזרת ובגדול, וערוץ ניקולודיאון מזמין אתכם לקחת חלק באודישנים. אם אתם בני 14-15 ויש לכם דיעה על כל מה שחשוב, היכנסו לפורום אחי אחותי ואולי נראה גם אתכם בתכנית.
ביום ראשון, ה- 25.9.05, ב-21:45 (מיד עם סיום הפרק) יתארח ב- BlogTV חגי לוי, יוצר הסדרה בטיפול. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות בפורום בטיפול כבר מעכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

סופ"ש בתפוז אנשים../images/Emo44.gif

הזוכה השבועי בתכנית "מת להיות" יגיע מיד לאחר סיום הפרק ל-BlogTV ויענה על שאלותיכם. התחילו לשאול כבר עכשיו בפורום מת להיות
הזוג האחרון שהודח -רגע לפני הגמר הגדול, מהתכנית "רצים לדירה", יתארח ב- BlogTV ביום שבת ב-21:50 (מיד עם סיום התכנית) ויענה על שאלותיכם. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2

מיקמיק 1

New member
שבת שלום !

שתיהיה לכולם שבת נעימה וכייפית,
עשו חיים בשבת..
אז שבת שלום,
שמרו על עצמכם!

shalehet

New member
מי שרוצה!תמונות מקוריות של נינט../images/Emo41.gif

אם מישהו רוצה יש לי תמונות מקוריות שצילמתי של נינט בקרית ביאליק, אני מנסה להעביר אותם כבר שבועיים לאתר הרשמי וזוכה להתעלמות, אם יש פה מישהו שרוצה את התמונות שירשום לי את המסנג'ר שלו ואני אשלח לו ואז תוכלו להעלות את זה פה אם בא לכם..

shalehet

New member
היי. ברור שאני זוכרת

חיברתי אותך למסנג'ר שלי, דברי איתי כשאת מחוברת, אני אשלח לך את התמונות

shalehet

New member
חוברתם למסנג'ר שלי, כל מי שכתב פה

כשתהיו מחוברים תקבלו את התמונות

אנשים קניתי את הדיסקקקקקקקקקק../images/Emo163.gif

יאו דיסק ש-ו-ו-ה פוסטר מדהים ומי שלא יודע זה 2 דיסקים עוד לא יצא לי לראות את הקליפים אבל אני אראה בהזדמנות אנשים תקנו אני אומר לכם שווה לאללה

ג ב ש ו ש

New member
יאיי מגניבב../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

תודה על ההמלצה אני קונה בע"ה יום ראשון

גמאני קניתי../images/Emo99.gif

כשמכניסים את הדיסק למחשב נפתח דבר כזה, פלאש או משהו לא יודעת, שאפשר לבחור שם לראות את הקליפים D: ובקליפ של עוד מעט יש קטעים מהקליפ של העונה הראשונה, ורוב הזמן זה קטעים מהעונה הראשונה וזה מדהים!! והפוסטר מהמם
הידד ^.^

למעלה