באיזה מקום נידך,בסיס קטן ולא מוכר קריה את? תודה רבה=]
T The coffee house New member 23/7/05 #22 חחח איפה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo104.gif
ק קרטראבי New member 23/7/05 #24 אני באמת במקום נידך... אני משרתת בבקעת הירדן שזה המקום הכי חם בעולם (דיי כמו הגיהנום רק יותר חם)
ק קרטראבי New member 23/7/05 #31 זה מסובך.... בואי נגיד שאני אחראית על הבריאות של החיילים מבחינת מחלות ודברים כאלה. רוב הזמן אני לא עושה הרבה רק יושבת במרפאה. מה את עושה?
זה מסובך.... בואי נגיד שאני אחראית על הבריאות של החיילים מבחינת מחלות ודברים כאלה. רוב הזמן אני לא עושה הרבה רק יושבת במרפאה. מה את עושה?
T The coffee house New member 23/7/05 #34 8 פעמים../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif פעם אחת לא מספיק
ק קרטראבי New member 23/7/05 #32 זה מסובך.... בואי נגיד שאני אחראית על הבריאות של החיילים מבחינת מחלות ודברים כאלה. רוב הזמן אני לא עושה הרבה רק יושבת במרפאה. מה את עושה?
זה מסובך.... בואי נגיד שאני אחראית על הבריאות של החיילים מבחינת מחלות ודברים כאלה. רוב הזמן אני לא עושה הרבה רק יושבת במרפאה. מה את עושה?
ק קרטראבי New member 23/7/05 #30 זה מסובך.... בואי נגיד שאני אחראית על הבריאות של החיילים מבחינת מחלות ודברים כאלה. רוב הזמן אני לא עושה הרבה רק יושבת במרפאה. מה את עושה?
K kerry cordano New member 23/7/05 #37 when night meets day../images/Emo140.gif|| זה הפרק הכי יפה של העונה. אז כדאי שתשני את הסקר הצבעתי בטעות לפרק אחר (זה שלפני האחרון כי חשבתי שזה when night meets day )
when night meets day../images/Emo140.gif|| זה הפרק הכי יפה של העונה. אז כדאי שתשני את הסקר הצבעתי בטעות לפרק אחר (זה שלפני האחרון כי חשבתי שזה when night meets day )