לסופשבוע

../images/Emo140.gif התנצלות והיום בתפוז

אנו מתנצלים בפני הגולשים שנפגעו בשל העלאת המוצר החדש "עולמות". אנו מבטיחים לכם שמרבית התקלות כבר טופלו, וכי הצוות הטכני עובד גם כעת על מנת לוודא שלא יחזרו. כאמור, אנו מנצלים את ההזדמנות להתנצל מטעם כל צוות תפוז אנשים על הפגיעה בגולשים בשעות הראשונות לאחר עליית המוצר. ולאירועי היום:
פרופ' דוד ניב מנהל היחידה לטיפול בכאב - המרכז הרפואי תל-אביב, נשיא האיגוד העולמי של מרפאות הכאב, והנשיא לשעבר של הפדרציה האירופית: יתארח בפורום ביקור בית הערב בשעה 18:00 מייד לאחר סיום התוכנית ביקור בית אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא כאב, טיפול ומניעה בשרשור שנפתח בפורום
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה".

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מלי לוי, זמרת וכוכבת "אהבה מעבר לפינה" ו"אקזיט" מגיעה לענות לשאלות הגולשים בפורום הרשמי של "אהבה מעבר לפינה" מיד לאחר שידור הפרק היומי (האירוח יחל ב-19:50)
דרור נובלמן תסריטאי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מגיע לענות לשאלותיכם ב- blogtv ביום חמישי, 21.7.05 בשעה 20:50

er 4ever

New member
אז... מה שלומכם אנשים../images/Emo35.gif

יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש
ספרו קצת...

קרטראבי

New member
ובכן....

לא ממש חופש...... צבא אז לנסות ולעבור את החצי השנה הבאה בשלום. שזה הפך להיות מאוד קשה בזמן האחרון.....

er 4ever

New member
באמת../images/Emo35.gif איזה כייף../images/Emo70.gif

תיזהרי מכל הבלאגן שהולך שם

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifתהני :)

ותחזרי בראיה ושלמה
כייפלך ];

נועה167

New member
תודה לכולם!../images/Emo24.gif

ובאמת אני צריכה להיזהר חח מאז שהחלטתי שאני נוסעת כל הזמן קורים שם דברים :/

Nמור

New member
אני יורדת לאילת ליומיים

מתאם הצבא*יאי* ואז סוגרת סופשבוע בבסיס(מזל שזה לא השבוע כי כבר פיספסתי פעם אחת ת'פרק האחרון של אי.אר...)

למעלה