לסופשבוע

לינקנית

New member
איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךך

בואי נתחלף אני רוצה שיהיה לי 4 פעמים ביום מת'

מה??!!!??!!!

את לא צוחקת!! איך אפשר איך??? זה הרג שבועי!!!! טוב כנראה שלא פגשת את הילדים שבהקבצה ואת המורה שלי... לומדים דברים כאלה לא קשורים לעולם... 2^(b+a) זה מה שאנחנו לומדים במתמטיקה וגיאמטריה על משולש ישר זווית + משפט פיתגורס... עכשיו את רוצה להתחלף??? חחחחחחח.....

miss evil

New member
יום שישי זה סיוט!

3 שעות רצופות של כימיה!! זה מצב שכבר מתחילים לפתח שיחות על עטלפים על טריפים שרוקדים טראנס.. משו רע! היה לי סופשבוע שולט.. נהנתי מאוד!

לינקנית

New member
הכיתה שלי היא הכי מתקדמת מבין כל..

שאר 6 הכיתות אנחנו בשכבה יש 6 כיתות היה אמור להיות 7 ....אנחנו הכי מתקדמים במת'

giant G

New member
חיחי אותי שאלו והבארבי?!?!?!?!

אין מצב שמעתי שאיזה להקה ישראלית שחזרה מסיבוב הופעות בחול הולכת להופיע שם בקרוב בקיצור לא נראה לי שיסגרו את הבארבי...

BrainDaMaGeD

New member
לא ממש...

אתה מתכוון ל- useless ID שזה להקת פאנק ישראלית, והם הופיעו כבר בחופשת פסח בבארבי...לא נראה לי שהם הולכים להופיע שם שוב בקרוב.

®NuLy®

New member
אמממ אני חושבת שלא שאלו אותי

חחחחחחח נידבקתי מהמורה שלי בסניליות... סתם אני זוכרת ששאלו אותי בפורום גוד שארלוט אבל אני לא זוכרת אם גם פה

Lp Fairy

New member
יאמ יאמ

אמממ וואי היה לי סופ"ש קטלני... שכלל בית בלי הורים פגישה ראשונה עם מישו שנשאר לישון אצלי 3 שומרים ראש..חחח ובסוף התאהבות.. לא יודעת אם לצחוק או לבכות.. בכול מקרה..לא שאלו אותי..(אאאאאאאאאאפצי..חחח אהמ כבר חרוש..חח)

s w e e t16

New member
ומה נסגר עם ההתאהבות?

יצא משו?
(רק אם מותר לדעת..את לא חייבת לענות.)

Lp Fairy

New member
אמממ

קשה לי לדעת מה נסגר איתה כי מצד אחד הוא בא לנשק אותי ומצד שני יש מצב שהוא מאוהב בחברה הכי טובה שלי...

s w e e t16

New member
אז..

צריך ללברר מה נסגר..אם את מחבבת אותו. (או מאוהבת בו) תברררי מה הוא מרגיש.. ותלכי בעקבות מה שאת מרגישה(= בהצלחה.. אםצ את צריכה משו..אני פה..(=

Lp Fairy

New member
תודה..:)

אבל אתמול חברה שלי אמרה לי שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה..אז עכשיו כבר מנסה לשכוח ממנו... אבל תודה בכול זאת..:)

למעלה