לסופשבוע

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo32.gifלסופשבוע

קודם כל שיהיה לכולם סופשבוע מקסים
שנית רציתי לשאול משו...מי כבר נישאל במשחק הכר את הפורום? אני איבדתי את הרשימה ואני רוצה להמשיך במשחק ואני לא רוצה שוב לשאול את אותם אנשים. מי שזוכר בבקשה שישרשר לפה. וחוץ מיזה שרשרו לפה את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום אז שיהיה לכולם אחלה ערב אני יוצאת
טא טא

loligoth

New member
../images/Emo54.gif סופשבוע מולה שיהיה... :]

- אותי שאלו פעם - ועכשיו למשהו יותר חשוב: מישהו קרא עיתון? סוגרים את מועדון הבארבי בת"א?! או שפשוט לא יהיו יותר הופעות פאנק?? תענו!

סתם משו שרציתי לדעת-

איך מקללים ברוסית?? אני מתה לדעת... אני יודעת שסוכה זה זונה ובלאט מזה?? זה נראה לי מזה כיף לקלל ברוסית! ולגבי המועדון שבת"א אין לי מושג... ולא נשאלתי בהכר את הפורום...

חח אוקיי אז ככה-

איך אומרים- טיפש/ה מכוער/ת וכל אלה... משפטים- מזה החרא הזה?! מה המצב? למה מי מת?! וכל אלה... חחח איזה מאגניב... את רוסיה??

מה נשמע זה...

קאקדילה---בסדר זה---חרשו אני יודעת את המילים האלה מגן חובה למדתי אותם כשהייתי בקווקז (=

נמממ נממ אני יודעת איך אומרים

מסכנה....או שלא נכון זה "נחצייאק" האהאהאה

SAMAR

New member
בוהו!

אותי שאלו אבל שלוש שאלות בדיוק! כי הייתי בטיול שנתי! תשאלו אותי שוב! בעעעעעע זה לא פייר!!!!:(

pookacha1

New member
בתאל..

זה עניין כזה שקוראים לו הכר ת'פורום.. כל פעם מישהו חדש.. חברי הפורום שואלים אותו שאלות שהם רוצים לדעת עליו והוא עונה.

אז אני לא המסכנה היחידה...

אני ביום שישי לומדת עד שעה עשרים לשתיים... 6 שעות... בצפר מסריח...

pookacha1

New member
אווצ'!

אנחנו {הכיתה שלי לפחות...} לומדים ביום שישי עד רבע ל-12 יעני רק 4 שעות שמתוכן אפשר לקרוא לזה.. שעה אחת לומדים.. כי יש לנו חינוך- זה לא ללמוד.. של"ח- כל אחד עושה מה בראש'לו מדעי החברה- אנחנו במחשבים ובמקום לעשות עבודה נכנסים לאייסיקיו או משחקים. אז יוצא שלומדים רק שעה לשון.

אנחנו לא לומדים ביום שישי

אבל עד סוף השנה(נראה לי) שנלמד בימי שישי באעסההה

KaUrO DoNo

New member
לא למוד ביום שישי זה כ"כ כייייף

אני לומדת 3 שעות אבל הרבה זמן לא היה לנו ביצפר ביום שישי היו מלא ביטולים זה הכי כייף וחוץ מיזה אני בי"ב אז ככה שעכשיו אני בקושי בביצפר...רק לתגבורים

שמעי ת'באסה הכי גדול ב-ע-ו-ל-ם!!!

קבלי ת'מעכרת שלי ביום חמישי- תנ"ך אזרחות מתמטיקה מתמטיקה תנ"ך ספרות מתמטיקה מתמטיקה 4 שעות מתמטיקה ביום!!!! יום אחרי שעתים מתמטיקה! (ככה שאתה ב-5 יחידות מצוינות...) אההה ואני באנגלית ב-5 יחידות... אני בכיתה ח/5 מדעית של החרשנים... קיצר המערכת של יום חמישי דופקת לי ת'שבוע...

למעלה