לסופשבוע

../images/Emo26.gif

שם: בתאל שם משפחה: מ' גיל: 15 מה את/ה רוצים להיות שתיהיו גדולים: אני רוצה לעסוק באומנות. שחקן אהוב: מרלון ברנדו שחקנית אהובה: חני אלימלך יש לך ניסיון משחק שירה או הופעה איפשהו כן. ממש אין לי כוח או זמן להתחיל לפרט. סרט שראיתי לאחרונה: טרויה (
) עם מה אתם לבושים עכשיו? ג'ינס וחולצה סגולה מה הצבע האהוב עליך? שחור, סגול. איזה סוג שירים אתם אוהבים? כמה שיותר קשוח - יותר טוב. ופינק פלויד! יש לכם חית מחמד ואם כן איזה? בעבר היו לי מיליוני חתולים. האם את/ה דואגת לחיצוניות שלך? כן. יש לך תוכניות לחופש? הן בוטלו. תאטרון! אני הולכת לתאטרון! תאטרון! תאטרון!!!!

Awaken

New member
חבר'ה- כבוד גדול לפורום!!!!!!!!!

מי שלא שם לב, בעמוד הראשי של תפוז, כתוב למטה כזה על הדיון שאנחנו מנהלים פה על הקטע של דומגנות/ משחק..... כבוד!!!!!!!!!!!

הייתי באלפקה

זה המופע אימפרוביזציה לא? אם כן הייתי די מזמן, היה מצחיק בטירוף...

normajean

New member
שני האנשים הכי מדוברים בפורום שלנו

הם חנוך לוין ואגם רודברג...mmm makes me wonder..

ש ו ר ט י

New member
חזרתי!

היו לנו שיפוצים ובגלל זה לא הייתי בפורום הרבה זמן. וקדימה לשאלון: שם: דנה גיל: 16 וחצי מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה: רקדנית בלהקה או מורה לבלט קלאסי שחקן אהוב: ריצ'רד גיר שחקנית אהובה: קתרין זיטה ג'ונס, ג'ולי אנדרוז נסיון משחק שירה או הופעה איפשהו : הופעות מחול לאורך כל השנה, ערבי מגמת מחול ומופעי סיום. השתתפות בהצגות דרמה בימי היסודי ובחטיבת הביניים בסוף השנה, ושרתי במקהלה (עוד בימים שהיה לי קול). סרט שראיתי לאחרונה: ספיידרמן 2 מה אני לובשת עכשיו: גופיה ושורטס מה הצבע האהוב עליי: ורוד בייבי איזה סוג שירים אני אוהבת: נוסטלגיה משנות ה-70, שירים ממחזות זמר, ומוסיקה דרום אמירקאית. שונאת הכי הכי לשמוע מוסיקה מזרחית. יש לי חיית מחמד: לא... האם אני דואגת לחיצוניות שלי: בד"כ, אבל לא בצורה מוגזמת מידי. יש לך תוכניות לחופש: לא משהו מיוחד. בעיקר לישון, להיות במזגן כל היום ולחכות לבוא החורף החלומי והאהוב שלי. זהו! ביי ותבלו בחופש (להבדיל ממני...)!

anabar

New member
---->

שם: ענבר גיל: 16 מקצוע בעתיד: שופטת (זה החלום, כל אחד והסטיות שלו..) שחקנ/ית אהוב/ה: אחת מהבעיות המרכזייות שלי היא שאני לא מסוגלת לזכור שמות. בטח לא של כל מני שחקנים שאני לא מכירה.. נסיון: אני לומדת משחק כבר 6 שנים השתתפתי סה"כ ב3 הפקות רצניות. שנתיים של פיתוח קול. סרט שראיתי לאחרונה: צרוף מקרים כי הסרט האחרון שראיתי הוא "התפוז המכני". לבוש: כרגע, גופיה אדומה וג'ינס. צבע אהוב: אדום! מוסיקה: רוק קלאסי, רוק פוגרסיבי, פאנק!!!!! (אני לא פנקיסטית בגרוש! פשוט אין דבר יותר טוב מהטופים בפאנק!!), רוק ישראלי, ותמיד כיף לשמוע גלגלצ... חיות מחמד: כלב וכלבה קטנים ומעורבים שאספתי מהרחות לפני כ5 שנים.. דאגה לחיצוניות: מה זו השאלה המוזרה הזו??? תוכניות לחופש: האמת שהתחלתי את החופש ריק מתוכניות אבל איכשהו עכשיו הכל כבר מלא.. רומנים שורפים לי את כל הזמן בחיים האלה... הערות: זו לא הכירות זו! צריך מפגש!

תשובות

שם:מורן שם משפחה: לקס גיל: 17 וכמעט חודשיים מה אני רוצה להיות: שחקנית בעיקר במחזות זמר ובתאטראות שחקן אהוב:נתן דטנר שחקנית אהובה: חני נחמיאס ודפנה רכטר ניסיון: אני בלהקת הנוער הייצוגית, השתתפתי בקמפיין,בסרט גמר ועוד... ניסיון לא חסר... סרט שראיתי לאחרונה: שרק 2 אני לובשת: גופיה ורודה ומכנס שחור מתרחב יפה כזה... הצבע האהוב: כבר לא מוגדר.. האחרון שאהבתי היה סגול... סוג שירים אהובים: הכל חוץ מרוק כבד ומזרחית כבדה בעיקר שירים ממחזות זמר חיית מחמד: אין חיצוניות: ברור שאני דואגת לחיצוניות שלי... תכניות לחופש: כרגע חזרתי ממחנה צופים של 8 ימים אחרי זה ממשיכים הצופים ומתחילים לעבוד על מחזמר חדש של הלהקה שלי...אולי גם יהיה אילת מתישהו..

למעלה