לסופשבוע

שאלות כולם למלא........

שם: מורין שם משפחה: חסוי חחח גיל: 12.5 מה את/ה רוצים להיות שתיהיו גדולים: שחקנית בתאטרון שחקנית טלנובלות ועוד שחקן אהוב: אין לי מישהו מיוחד שחקנית אהובה: נטע הבר יש לך ניסיון משחק שירה או הופעה איפשהו? הופעתי במי אמור בערוץ הילדים סרט שראיתי לאחרונה: יצאת נסיך עם מה אתם לבושים עכשיו? גופיה ורודה ומכנסיים ורדוים מה הצבע האהוב עליך? אדום ורוד צבעים בהירים איזה סוג שירים אתם אוהבים? הרוב יש לכם חית מחמד ואם כן איזה? אין לי לצערי הרב האם את/ה דואגת לחיצוניות שלך? כןןןן יש לך תוכניות לחופש? כןןן לטוס לחו"ל לנסוע לחופשה בים ועודד

חזרתי! ../images/Emo13.gif

10 ימים במתא"ן, היה פשוט מדהים.. חוויות במצב יותר ערני, לילה טוב!

שרון ת

New member
awaken ללל

תודה לך על הטיפ וסליחה לא התכוונתי להרגיז אא וכך עצה ממני עצבים זה לא בריא אם אתה מתעצבן בכזו קלות אתה יכול למצוא את עצמך הולך לך לתומך ברחוב ופתאום מתחיל לצעוק על סתם איזה משהו שעבר ושאל אותך מה השעה ממממממממ זה לא ממש נעים ככה נראה ותחשוב על זה
1!

סחטיין על היוזמה

שם: גיא. גיל:|הדשג| 18 עוד שבוע. מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול: במאי תאטרון. שחקן אהוב: מרלון ברנדו ז"ל, רמי ברוך. שחקנית אהובה: וואלה, אף אחת לא עולה לי בראש. ניסיון משחק, שירה, ריקוד או הופעה: אני משחק כבר 8 שנים, רוקד שלוש וחצי ושני ושר שלוש שנים. אני מופיע בכל שנה לפחות בשני מועדים וכל פעם מספר הופעות. בנוסף סיימתי עכשיו מגמת תאטרון וכמובן שהופעתי. סרט שראיתי לאחורנה:שרק 2 מה אני לובש: ג'ינס וגופפיה לבנה מה הצבע האהוב עלי:גוונים כחולים ופסטלים בכלל איזה סוג מוזיקה אני אוהב: שקטה, פרוג, ורוק קלאסי חיות מחמד: חתולים(7) האם אני דואג לחיצוניות שלי:חוץ מלהוריד שערות בגב פעם בחודש וגילוח מידי פעם כדי שהמשטרה לא תעצור אותי, לא משהו מיוחד תוכניות לחופש: לא ממש, רק הפקה קטנה. (ויש לי חופש עד דצמבר

וואי

רואים שהפורום עשה התקדמות מרשימה, כל הכבוד, יש לי הרבה להשלים :) היה מפגש בסוף?

חחח פו!

איזה חמוד זה לכתוב פו ! נראה לי שאני עומדת למעוך אותך מרוב את חמודה! למחוץ לך ת'צורה! לפרק לך ת'מפרקת! מתוקית!!!

Awaken

New member
יאא\ללה...

שם: עידו שם משפחה: תלם גיל: 15 באוקטובר שאהיה גדול: אין לי מושג. שחקן אהוב: יוסי גרבר, יוסי פולק. שחקנית אהובה: קרן מור. נסיון משחק: אממ לא הבנתי את השאלה... אבל לומד בבוסתן ובתלמה ילין. לובש עכשיו: בוקסר. צבא אהוב: כתום. חיה: כלבת לברדור גולדן אחת. דואג לחיצוניות: דואג זה עניין יחסי... תכניות לחופש: עובד.

actress

New member
בדיוק באתי לעלות תמונה שלי ולפתוח ש

רשור תמונות אז בכ"ז אני אעלה תמונות ואענה על השאלון
זה במידה ואני לא אגיע למפגש אז...
שם: מיכ שם משפחה: נבו גיל: סבתא בת 23 מה את/ה רוצים להיות שתיהיו גדולים: שחקנית בתאטרון או מה שיבוא בתחום האומנות כמובן כי ככה או ככה כל דבר יסתיים באומנות. וכמו שאומרים באומנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה. שחקן אהוב: אממ...נתי רביץ לפי דעתי מעולה, יוסי גרבר, יהודה לוי גם בגלל שהכרתי אותו אישית הוא משחק רציני איכותי וטוב שחקנית אהובה: או קי אז ככה... בתאטרון: סנדרה שדה, בתחום הבידור חנה לסלאו הנהדדדדדדדדדדרת ומיכל ינאי גם יש לך ניסיון משחק שירה או הופעה איפשהו? או קי אז ככה למדתי 15 וחצי שנים בסדנא לתאטרון משנת 86 עשיתי הסבה לתחום ההפקות וכמובן כמובן הייתי גם במגמת תאטרון 3 שנים בתיכון והבגרות שלי מעולללללללללללה סרט שראיתי לאחרונה: ואיי איזה סרט לא ראיתי עם מה אתם לבושים עכשיו? טישרט של דולפינים וג'ינס מה הצבע האהוב עליך? שחור וצבעי מים איזה סוג שירים אתם אוהבים? שירים של סי היימן
יש לכם חית מחמד ואם כן איזה? מחשב שאני מלטפת אותו כדי שהוא ירגע שעושה קונצים האם את/ה דואגת לחיצוניות שלך? לא ממש לא כלומר לא דואגת מהבחינה אם אני מכוערת או משהו אבל סה"כ אני מטפחת את עצמי להראות צעירה כמו פיטר פן יש לך תוכניות לחופש? אני כל הזמן בחופש

Minimal Affair

New member
רץ, רץ על הקצה.

שם אילהל שם משפחה פושקין מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול מאהב כושל שחקן אהוב אלוהים שחקנית אהובה אישתו ניסיון משחק, שירה, ריקוד או הופעה יריתי בחתול של השכן תוכנית שראיתי לאחרונה הישרדות. מה אני לובש כרגע מכנסיים קצרים. צבע אהוב גוונים של כחול. איזה סוג שירים אני אוהב שירי דת. חיות מחמד הכלב שלי נפטר לפני חודש חצי. האם אתה דואגת לחיצוניות שלך האם סטלין דאג לילדי רוסיה? תוכניות לחופש לחזור בתשובה. אני מוכרח לציין שניסוח השאלות שלך היה די עלגי.

normajean

New member
nimnumation

שם: הדס שם משפחה: ליכטיג (לכו לעזאזל..) כשאהיה גדולה: כבאית נאצית(no idea) שחקן אהוב: צ'ארלי צ'אפלין,שון קונרי,ג'ין מרטין שחקנית אהובה: קרן מור נסיון משחק שירה או הופעה? למדתי/ לומדת משחק באלון 5 שנים ושלוש שנים בתאטרון הרצליה(כלל כמה הצגות והופעות) סרט שראיתי לאחרונה: התפוז המכני לובשת: גופייה וג'ינס חית מחמד: נאמ, שני ארנבים דואגת לחיצוניות: מקרה אבוד
תוכניות לחופש: לחיות באשליה שאני לא צריכה לעשות שום דבר ובסופו של דבר ללמוד מתמטיקה

למעלה