לסופשבוע

BLAIRBLACK

New member
מוריסון

חג שמח לכל יושבי הפורום. כפי שודאי שמת לב אני חדשה פה!אז...נעים מאוד בלייר! שאלתי היא ,האם מותו של גים מוריסון הוגדר כהתאבדות או כ"תאונת עבודה"ומהן ההוחכות לכך?כנל הנדריקס

nik19864

New member
שמעתם?

אלבום חדש של האחים אולמן יצא לפני כשבוע וחצי

nik19864

New member
כן אחי

ואהבתי את מה שכתבת על הגדה של פסייח, מאיפה לעזאזל יש לך כישרון כזה?! ולשנה הבאה רק רוק דרומי בארץ הקודש אלבמה

meinhoney

New member
יום REM

סליחה אבל לא הייתי פה אתמול ואתמול היה יום REM. 24 שנים להופעה הראשונה שלהם ב5 לאפריל 1980. -------------------------------------------------

brotos

New member
giloni יש לי שאלה חשובה בשבילך

מי אתה מכיר מהמקום הכה-נידח עין הנצי"ב?

melancholy man

New member
brotos

מערכת המסרים של תפוז עדיין עובדת לדעתי, גם אם יקי מכיר אנשים מעין הנציב, זה יהיה לא מנומס מצידו לנקוב בשמם מעל גבי הפורום בלי אישור שלהם, מעבר לזה אם יש לך שאלה אישית אליו, תשאל אותו באופן אישי, למה אנחנו צריכים להיות עדים לזה ולמה זה צריך לדחוף דיון אחר אחורה???

brotos

New member
מערכת המסרים לא עובדת!

fuck the system! המערכת לא עובדת לי. תנו לי להשאיר את ההודעה 24 שעות וזהו....

brotos

New member
אני לא יכול ליצור איתך!

אני חסום! אני בכלא המידע! צור איתי קשר באימייל: [email protected] סליחה לכל השאר

nik19864

New member
אני אשמח

אם ידידנו הולדן יעשה סקירה על האלבום PENDULUM של CCR

ליין אלטרנטיבי מוביל מחפש.. אתכם!

רוצים להרוויח ולעשות כיף באותו הזמן? לליין מסיבות אלטרנטיבי מוביל וידוע דרושים יחצ"נים חיילי צה"ל. עדיפות לבסיסים גדולים, אבל גם בסיסים קטנים זה בסדר גמור. חיילים משוחררים שלדעתם מתאימים יכולים גם לפנות. לפרטים יש לפנות לאיסיקיו מס' 303034721 או לתיבה הפרטית בלבד. תודה וחג שמח לכולם!

giba70

New member
אוחחח 88FM... אתם יכולים להבין?

רוני ידידיה - רדיו פרטי, נפתח עם Can You Understand של רנסנס מתוך Ashes Are Burning. איזה מלך

pasteran

New member
איך שכחתי??????????

שוב דרך אגב רנסנס הם הלהקה האהובה עליו

למעלה