שלא נדע...
ר רונקיפליצית New member 23/12/07 #58 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאמאל'ה.../images/Emo10.gif
א אין מלאכים בשמיים New member 23/12/07 #86 ה' ישמור!! כמה שלא מנסים להזהיר אין פשוט אף אחד לא מקשיב!!! תשמרו על עצמכם אנשים!!!!! תזהרו בדרכים במיוחד בחורף זה פי שתיים יותר מסוכן!!!!
ה' ישמור!! כמה שלא מנסים להזהיר אין פשוט אף אחד לא מקשיב!!! תשמרו על עצמכם אנשים!!!!! תזהרו בדרכים במיוחד בחורף זה פי שתיים יותר מסוכן!!!!
N niro levi New member 23/12/07 #57 ../images/Emo216.gifאהללללללןןןןן איזה חייל מדוגםםםםםם[וצעיר לנצח כמו שאחותי אומרת חח] יפה לך מדים...
../images/Emo216.gifאהללללללןןןןן איזה חייל מדוגםםםםםם[וצעיר לנצח כמו שאחותי אומרת חח] יפה לך מדים...
ר רונקיפליצית New member 23/12/07 #59 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאיזה חתייייך!../images/Emo99.gif שבוע טוב בייב
N niro levi New member 23/12/07 #60 ../images/Emo216.gifלילה טוב../images/Emo29.gif מחר אני מתחילה ב10.. איזה כיףףףף לישון עד מאוחר.. ל"ט לכולםםםםם
../images/Emo216.gifלילה טוב../images/Emo29.gif מחר אני מתחילה ב10.. איזה כיףףףף לישון עד מאוחר.. ל"ט לכולםםםםם
ה ה 1 והיחיד New member 23/12/07 #85 לא אמרתי אל תגידי../images/Emo3.gif חח זה או שאת גרה בבי"ס, או שאת מגיעה לשם בטיסה איך העין מרגישה עכשיו?
לא אמרתי אל תגידי../images/Emo3.gif חח זה או שאת גרה בבי"ס, או שאת מגיעה לשם בטיסה איך העין מרגישה עכשיו?
L Lior Maman New member 24/12/07 #101 או שאני גרה 5 דקות משם ../images/Emo3.gif העין ? הרבהרבהרבהרבה יותר טוב תודה על ההתעניינות .
ס סינטטית New member 23/12/07 #62 סוגרת שבועיים... שבוע טוב אנשים, תהנו ובהצלחה לנו בעמ"י, מקווה לשמוע חדשות טובות..... אחזור לפה ב-3.1 אחרי טירונות, ווהו!
סוגרת שבועיים... שבוע טוב אנשים, תהנו ובהצלחה לנו בעמ"י, מקווה לשמוע חדשות טובות..... אחזור לפה ב-3.1 אחרי טירונות, ווהו!
מ מ א י ה 9 0 New member 23/12/07 #63 בוקר טוב!../images/Emo199.gif אני עייפה לאללה וכואב לי הראש! שוב! חחחח מה זה, אף פעם לא כאב לי הראש ומאז שחזרנו ללימודים לא מפסיק לכאוב לי הראש!! יום טוב
בוקר טוב!../images/Emo199.gif אני עייפה לאללה וכואב לי הראש! שוב! חחחח מה זה, אף פעם לא כאב לי הראש ומאז שחזרנו ללימודים לא מפסיק לכאוב לי הראש!! יום טוב
מ מ א י ה 9 0 New member 23/12/07 #65 אעאעאעאעאע../images/Emo7.gif אני לא יכולה יותר! אני שומעת משא ומתן לייב [מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהים ] ואני כלכך רוצה הופעההההההההה!
אעאעאעאעאע../images/Emo7.gif אני לא יכולה יותר! אני שומעת משא ומתן לייב [מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהים ] ואני כלכך רוצה הופעההההההההה!