לאדווה המאמי אני בכיתה י'
א א ו ר י ק ו ש New member 22/12/05 #3 אפילו הפורום של הפקצות יותר ער ממכם חייייייייייייחייייייייחיחיחיחיי יאללה תתעוררו!!!!!!
ה הוד פישר New member 22/12/05 #5 מה עם המשחק שהציעו../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מישי יודעת מה אם המשחק שכל שבוע תהיה ילדה אחרת ששואלים אותה את השאלות כדי שנכים אחת את השנייה יותר טוב... אם אתן יודעות תגידו לי לב|
מה עם המשחק שהציעו../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מישי יודעת מה אם המשחק שכל שבוע תהיה ילדה אחרת ששואלים אותה את השאלות כדי שנכים אחת את השנייה יותר טוב... אם אתן יודעות תגידו לי לב|
מ מתה על אדם New member 22/12/05 #13 אנשים זו שירה .. שיניתי כינוייי מה אני יעשה אני פשוט חולה עליווו! חברה שלי אמרה לי שיש לו אייסיקיו אבל לא רוצה להביא לי הזבל אורגני! אוףף
אנשים זו שירה .. שיניתי כינוייי מה אני יעשה אני פשוט חולה עליווו! חברה שלי אמרה לי שיש לו אייסיקיו אבל לא רוצה להביא לי הזבל אורגני! אוףף
א אדווה המאמי New member 22/12/05 #2 היי.. היית יכולה לשרשר או לנצל''ש לאנשהו.. אבל לא נורא בקטנטנה.. חחחח את רואה הרבה תמושלמון?
א א ו ר י ק ו ש New member 22/12/05 #14 מה נירא לך שהוא משועם שיהיה לו איסי קיו מה את חושבת שאין לו מה לעשות בחיים היא משפיעה עלייך!!!!
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #26 מ-ס-פ-י-ק!!!!!!!!! תפסיקו כבר לפתוח חדשים זה ממש מעצבן!! אני לא באה לפגע או משו אבל זה פשוט לא ככה...!! פעם פעמיים זהו לא צריך יותר!! דבר כזה יכול להוביל אותכם לחסימה ע"י המנהלת כי זה הצפה!!
מ-ס-פ-י-ק!!!!!!!!! תפסיקו כבר לפתוח חדשים זה ממש מעצבן!! אני לא באה לפגע או משו אבל זה פשוט לא ככה...!! פעם פעמיים זהו לא צריך יותר!! דבר כזה יכול להוביל אותכם לחסימה ע"י המנהלת כי זה הצפה!!
א א ו ר י ק ו ש New member 22/12/05 #19 כע כי סתם פתחת הודעה חדשה מותק! זה לא לרעהה סליחה עם נעלבת!!!