לסופשבוע

חן XD

New member
../images/Emo41.gifאין בעיה כפרה על הביחוש הזה

ספיר את רואה את אומרת דברים בצחוק וזה נשמע הכי אמיתי בעולם ! =\\\ ככה מתחיל ריב אם לא שמת לב !

../images/Emo110.gifלא נכון חןןןןןןןןןןן

מה לא ראתים כמה צחקתיי ואני כתבתי לה סתם כפרעליךךך הבעיה שאת רואות רק מה שבאלכם! מה לא ראתי שכתבתי לה סתם כפרעליך???וצחקתיי רואים שזה בצחוקקקק =\

חן XD

New member
../images/Emo41.gifבכל צחוק טיפת אמת ! D=

תראו את החתימה החדשה שלי.. (אם היא תעלה)חח תודה ע-נ-ק-י-ת לשריתושש

חן XD

New member
../images/Emo41.gifטוב חח תודה מאמי ../images/Emo99.gif

חתימה של ערן ואושרי :)

../images/Emo110.gifחחחח נבלהההההההה../images/Emo6.gif

חחחח איך רשמת ואל תתחילו לרשום גמאני אוהבת את אדםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחח למה דוקא אדם???XD חחחח רק לך מותר אה ינבלה??????מי ששואל אותך בכללל סתם כפרעליךךךךךךךךךךךךך חחחחחח אולי בהמשךךך נכתובבב

../images/Emo210.gifלמה דווקא אדם ?!

כי אם לא הייתי רושמת אני מתערבת איתך גם את היית רושמת וזה מציק שמעתיקים מממך כל דבר זה למממה . ומה זה מי שואל אותי בכללל ?!?!?!???!?!?!

../images/Emo110.gifבאמת???=\\\

עוד מדברת על מי שמתרעבת ט'חחחח=\ אני מזה אבל מזה צחקתייי איתההההההההההה אז אל תגידיי לי חוצפנית גם את=\!

../images/Emo110.gifחחח דילב את רצינית????

ואוי זה היהי מזה בצחוקק לא ראיתתת כמה צחקתי שם???. וואי זה היהי מזה בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה את לוקחת רצינייי!..... אמרתי מי שואל אותך בכללל ואז אמרתי סתם כפרעליךךךךךךך נווו זה היהי בצחוק מה יש לך??XD וחוצמיזה גם עם לא היית רושמתתת אני לא היתי רושמת למה שאני יעתיק ממך???=\\\\ עם היתיי רוצהה לרשוםםם אני רושמתתתתתתתת פשוט לא רשמתייי אבל זה היהיהיהי בצחוקקקקק
=]

../images/Emo110.gifטוב טוב=\\\

אתם לא מבינות צחוקקק פעם הבאה אני לא יצחק איתכםם יאאא=\\\\\ כאליו לא רואים שמצחקתי שםם מה לא ראיתת שכתבתיייייי סתם כפרעליך????? =\ עזבייי פעם הבא הלא נצחק!

שמעתי את השיר הזה!!!!!!!!!!!

אושרי ואביחי שרו אותו שהיה את האודישנים ללהקת הבנות אסי עזר ביקש מאושרי לשיר את השיר ששר באודישנים שעשה לגיים בויז אז אושרי אמר אביחי גם יודע את השיר הוא יכול להצטרף ואז הם שרו ככה שאני מכירה את הפזמון של השיר מזמן שיר מעלף!!!!!!!

../images/Emo110.gifכןןןןןן וואי בנות כנסוווו

יש להראלל תשירר כמה עוד אפשררררר איזה שיר מושלם זה יאוווווו
"כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו א=ה=ב=ה כמה עוד אפשררר צריך פה מילה יותר גדולהההההההההההההההההה" אעאעאע איזה שירררר=]]]

נכון ששיר יפה

למרות שאני לא סובלת את הראל סקעת יש לו שירים נעלפים ספיר אני התכוונתי לשיר פרשי כנפיים ...

למעלה