לסופשבוע

../images/Emo192.gif חחח יופי , עכשיו תראי .

את שירשר לי את ההודעה , את רוצהה היא מתחתיי והיא טיפה בפנים , עכשיו הודעה שלי תיהיה מתחת כי אני שירשרתי לך ..

../images/Emo192.gif חחח יופי , עכשיו ..

כשאת רוצה להגיב למישהו את לוחצת על ההודעה שאת רוצה להגיב , לדוגמא אני רוצה להגיד לראשונה שפתחה את השירשור הזה , אז אני לוחצת על ההודעה שלה , ומשרשרת את מה שאני רוצה להגיד לה , :)

../images/Emo124.gifבנננננננננוווווותתת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עוד שעה אני הולכת לרכבת עם נופר וחן ישר לחיפפה :] :] :] לשלוש ההופעות של הבננייים (= תחזיקו לי אצבעות שאני יצליח להכנס מאחורי הקלעים לפחות באחת ההופעוווות : C שאני יחזור ישר אני יספר :] זה יהיה מחר בבוקר D= אוהבת אותכן ותהנו היום 3> דילב לוי :)

הלוואי גם לי ....

גם אני הייתי צריכה לבוא בסוף לא יצא .... ספיר יש לנו אותו סיפור כמה שזה חבל שלא רואים אותם אה.?!?

../images/Emo110.gifשירלושש כנסייייי

כמה עוד אפשררר לקרוא למה שישש בינינו אהבהההההההה כמה עוד אפשרררררר צריך פה מילה יותר גדולההההההההה
איזה שיר אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ספירוש כנסיסיסי

מעכשיו כשלא ייגמר הזמן איתך כבר לא ממהר תמיד בסוף כל יום אמצא אותך עומדת כאן לא פוחדת לאהוב זה שיר לאהבה שבתוכך לא תיפסק והיא תמשיך לחלום כל עוד תרצי עוד יום לאן שרק תרצי אני שלך

תהני פוטנה, :) 3>

אני גם באה לחיפה,אבל לא לאיפה שהם מופיעים .. אוף,בסוף אביב והבנים לא מופיעים יחד :[

../images/Emo192.gif יוצורררררר אני אוהבתת אותךךךך../images/Emo99.gif

תהניייי יוצורר חרמן ושמן שמזניחה אותיי מאלאמלאמלאמאלא , נבלה שכמותך :) ת-ה-נ-י !! ותמסרווו לאושרר את האהבתיי ,

דילב

תגידי אבא שלך או אח שלך שוטר אולי יתנו לך להיכנס חחחח תהני מאמי אם הייתי שם 99% הייתי נכנסת מאחורי הקלעים

../images/Emo108.gifיאא דילבייי תהניייייי

וגם חן ונופר תהנו גם אתןן!! ו..אני מזחיקה אצבעות גם ברגלים וגם בידים חחחחחחחחחחח אוהבת, הא ו..לי מוסרת לכן ד"ש ושהיא מתגעגעת! מריה סנדלר.

למעלה