לסופשבוע

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאינלי.. כנסי שניהה..

תראיי.. אי אפשר שכל 2 שניות תפתחי הודעה חדשה!! זה מציף ת'פורום.. להבאא.... ל-א ל-פ-ת-ו-ח ה-ו-ד-ע-ו-ת ח-ד-ש-ו-ת ס-ת-ם-! מובןן?!?!

=\../images/Emo210.gif

כל שנייה את פותחת הודעהה חדשהה , תשרשרי לאן שהואא =\ את לא עושה פה מה שבא לךך , תלכי לפי החוקים אחרת הפורום יהיה מוצףף =\

קודם כל תרגעי...../images/Emo205.gif

דבר שני.. למה את מתנפלת עליה? מה היא עשתה לך? היא בסה"כ מסבירה לך שאת לא יכולה לפתוח כל פעם הודעות חדשות.. אז לא להתנפל יישר.. תודה! סאפפ?! אוהבתותךךך

מה זהההההההההההההההההה?!

אני רואההה טוב?!?!??!?!!??!?! מותק שלי שמרי על הפה שלך! שאני א יראה עוד קללה אחת על ספיר למה את לא יודעת מה יהיה! ולא יהיה טוב!!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifיאא איזה מתוקות אתןןןןןןן!!

נשבעת עוד שניה אני בוכה!! איזה חברות מקסימות יש לי יווו.. איזה כיףף!!

Baruush

New member
../images/Emo214.gif מה זה צריך להיות?! להיכנס!

מה זה צריך להיות בנות? אני פשוטט מופתעת ממכן. דווקא ממכן לא ציפיתי את זה. מה זה התששובות הגועוליות האלה?! אני מבינה שזה מעצבן שהיא כל שניה פפותחת שירשור, אבל תלמדו להסביר יפה. או שהמנהלות יטפלו בזה. וגם את "מלכה ואושרי חמי" בבקשה תשרשרי כי זה מציף. בנות?! אתמול היה כיפור. תפססיקו עם הקללות האלה כבר. אנחנו כולנו משפחה. די כבר.. אני לא רוצה לראות יותר את הדברים האלה פה!

לא קיללתי כי היא פתחה הדעה חדשה

אלה כי לא מקובל עלי ועל אפחד כאן שהיא תבוא ותתחיל לקלל את ספיר שלא תגידי שספיר היא מישי בת 13 14 15 הילדה בת 11 וחצי ואני לא יתן שיקללו אותה ס-ו-ר-י! ברוש?! אוהבתותך

Baruush

New member
../images/Emo214.gif בסדר.. אבל לא צריך לקלל!

תלמדו לדבר יפה אחד עם השני. גם אם אתם עוד דקה נותנים לו כף. תלמדו לשמור את הכעס בפנים.. ואני רצינית. זה פשוט לא יפה. :\

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifדילבוש?!?

אוהבת אותך הכי בעולםם!!!!!!!!!! כנסי לאייס אני חייבת לומר לך משו!!

למעלה