לסוף שבוע...

e X o T i C

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכם../images/Emo141.gif

קמתי היום מאוד מוקדם ואני במצב רוח מעולה כי חברה שלי עברה טסט
אז רציתי לאחל לכולם
יום מקסים

shahar 6

New member
אתמול היה לי טקס סיום היה מהממם../images/Emo70.gif

היי אנשים מה המצב תשמעו אתמול היה לי טקס סיום שנה (כיתה ו') היה פשוט מהממם בתחילת הטקס חילקו לנו :תעודות גמר,תמונת מחזור,ספר מחזור,ודיסק (מצגות שכל השיכבה הכינה -כל אחד על עצמו) והינה מה שהיה מתחילת ההצגה עד הסוף תהנו . קראו להצגה ילדי הצבעים וזה סופר בעצם על: ילדי- כחול,צהוב,אדום,חום,כתום,ועוד צבע שכרגע אני לא זוכרת. זה היה בעצם חלקים, ההצגה חולה לשלוש קבוצות: הרקדנים,הזמרים,והשחקנים,לכל ילד מותר להשתתף רק בקבוצה אחת. ממרי פופינס-ריקודים(בהם אני רקדתי)כפית של סוכר,סופר קלי. ספר הג'ונגל-ריקודים(בהם אני רקדתי)מלך הג'ונגל,חוקי הג'ונגל. בעצם רקדנו 4 ריקודים שבכולם השתתפתי. הזמרים-שרו נס הנננס,אני המלך,כפית של סוכר,סופר קלי,חוקי הגונגל. השחקנים-בעצם שיחקו חלקים ממרי פופינס,ספר הגונגל,וקטעים קטנים מערץ עוץ. בסוף(שנגמרה ההצגה)היה את השיר "שם מעבר לקשת"וממש
(היו עוד מלא ילדים שבכו והתרגשו.) אחרכך שנגמרה ההצגה כולנו שרנו "מחזור מ"ח" ואחרכך כולנו הינו במעגל ושרנו "אחים,אחים,אחים,אחים,אחים,אחים,שמחה,שמחה,שמחה,שמחה,שמחה." וזה היה כל כך יפה.
אחרכך התארגנו לבריכה- היה מממש ממש כיף.
בגלל שסמתי איפור על העינים אז שכחתי להוריד אותו ובמקלחות(בהתחלה עוד לפני שנכנסו לבריכה)כל האיפר נמרח לי על העינים ולא הצלחתי להוריד אותו
אז כולם כזה אמרו לי "יבאלה את נראת כמו שד"
ואני מזה
(התביישתי) במקלחות אחרי שסימנו להיות בבריכה (הינו שעתים) הלכתי להתקלח ושמתי שמפו על הראש וחברה שלי לקחה את המצלמה שלי בלי שאני רואה וצלמה אותי עם השמפו על הראש (היתי עם בגדים ) חחחח,אחרכך שמעתי את הכל של המצלמה שלי מצלם וראיתי שזו חברה שלי אז היא אמרה לי להיות בכל מיני פוזות ושהיא תצלם אותי והיא צלמה אותי שנכנס לי השמפו לעין וזה שרף לי (אז קפצתי)וזה היה מזה קורע
חוץ מזה לא היה משהו מיוחד (אוהבת) (אהבה) ענקית----> שחר

בלי סודות על אופניים: תפוז Live ../images/Emo20.gif

לסיכום אירועי הספר העברי, תתארח חני נחמיאס, כוכבת הילדים והנוער, בפורום סופרים צעירים ותשוחח עם הגולשים על כתיבה בכלל, וכתיבה כבני נוער בפרט. האירוח יתקיים בשעה 14:00, בפורום סופרים צעירים.
ומאוחר יום בערב, נארח את לאה גולדשטיין לקראת אליפות הארץ ברכיבה על אופניים שתערך בשבת. לאה גולדשטיין היא רוכבת מצטיינת שהגיעה להישגים מצויינים השנה, הצטרפה לנבחרת ישראל ומנסה להגיע למשלחת האולימפית לאתונה 2004. האירוח יתקיים בפורום אופניים, היום בשעה 19:30

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifבוקר אור../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אתמול היה לי יום מעווווולה, נקווה שגם היום...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifשמחה בשימחתך ומשתתפת בצערך

מזל טוב על סיום בית הספר היסודי!!!!!!
ואני עצובה בשבילך שהיית צריכה להיפרד מהבית ספר!
בקיצור בהצלחה בהמשך הדרך!!!! ב-
גדולה, לי

דיתוּש

New member
חחח איזה כיף!../images/Emo13.gif

גם אני רוצה הצגת סיום... אוף!
אני רק עולה לכיתה ט'... אבל הייתה הצגה שהשכבה שלנו העלתה השנה, "הקמצן"... שיחקתי את מר סימון... ובשבילי הפכו את זה לגברת סימון... כי אני בת, משום מה

י ר ח י ת

New member
../images/Emo32.gif

חני נחמיאס התארחה עכשיו בפורום כתיבה צעירה איזה חמודה היא!!

ראיתי אותה במציאות..

ממש ממש מקרוב (חח זה לא נשמע טוב) והיא לא נראית כ"כ טוב כמו בטלויזיה.. היא באמת נראית בגיל שלה
45

e X o T i C

New member
נכון אני בת../images/Emo13.gif

אבל איך שרתם את "נס הנס" זה לא שיר של נס ציונה?

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב גם לך נשמה
המשך יום נהדר ומהנה לכולם!!!!

../images/Emo42.gifבוקר טוב!../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

היום הייתה לי בגרות באזרחות....הבגרות האחרונה שלי!!! אני עכשיו חופשיה לחצי שנה!!!
אני עדיין לא מעכלת את זה...

../images/Emo32.gifלסוף שבוע...

שרשרו לכאן את כל ההודעות אוף טופיק שלכם.. סופשבוע נעים..
טל ושירה

למעלה