לסוף שבוע

תכלס! התחלתי לחבב אותו בזמן האחרון

בהתחלה שנאתי אותו, אבל תכלס הוא היחיד שהבין את המשחק כמו שצריך

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאיידס זה מפחיד...../images/Emo5.gif

ועפרה חזרה נראת כמו צוענייה.. והיא יפה!
מסכנה..=/ בעעע זה מלחיץ המחלה הזאתתת אעאעא

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיה כ"כ כיףףףףףףףףףף../images/Emo9.gif

כולם מזה התלהבו מהתחפושת:) ואמרו לי כמה שזה מתאים לי חיחיחי אני הצטלמתי המון רק חברה שלי צריכה לשלוח לי אז אני אעלה תמונות יותר מאוחר
אבל הכי היה כיףףף אתמוללללללל גם נסעתי לחיפה לראות את בת דודה שלי הנשמה ,את סבתא שלי דוד שלי ואח שלי שהיה שם עם חבר שלו והיה ממש כיף וגם אחרי זה ישר הלכתי להופעה של חברה שלי בריקוד וזה איפה שרקדתי אז פגשתי מלא אנשיםם שהתגעגעתי אליהם המון ומסתבר שהם אלי ואמרתי להם שאני חוזרת כי זה החזיר לי את החשק
אבל הכי היה הוא!
הוא רוקד ברייקדאנס כ"כ יפהה והוא היה כזה חמוד אלי
ואז ישנתי אצל חברה שלי עם עוד חברה ואז היא עשת לי פן והלכנו לפורימון ושוב ראיתי אותו

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

והוא דווקא רוקד טוב...כאילו הוא עדיין בשלבי למידה וזה אבל הוא טוב יחסית חח

tal 01

New member
איזה חום!

איפה החורף איפה?/tapuzforum/images/emo7.gif ד`א הייתי אתמול בסרט סטפ אפ וההוא מהסרט רקד לצלילי השיר של ברייקינג בנג`מין! כן, אני יודעת שזה לא מעניין, אבל אני מתלהבת כשאני שומעת שיר שאני אוהבת ממקור לא צפוי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifצר לי לאכזב אותך מותק.. החורף נג

+מר!!
והקיץ המגעיל הגיעעעע בעעע למוווות!!

איזה סיוט היה לעלות על האוטובוס מת"א

דווקא בחום הזה אין רכבות לב"ש??? אבל עכשיו סבבה. הגעתי, ומתברר שיש ציונים של מועד ב'. עברתי!

שלומיתת

New member
../images/Emo221.gifשאלון

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

שלומיתת

New member
ו..עונה

שם: שלומית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי חברה שקוראים לה דריה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן,באופן קבוע ע"י אנשים מסוימים שיודעי םשזה מרגיז אותי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אני לא,אז בשביל מה לתהות בשאלות דביליות? מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:27.1.91 גיל: 17 וקצת גיל שהיית רוצה להיות:17 וקצת כיתה: י"א מצבך החברתי:סבבה גובה: 1.62! בדיוק נמדדתי השבת.. צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב: סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין,לצערי יש / אין - פירסינג: רק לובים רגילים קעקועים: אין אובססיות:חומוס התמכרויות:אפרת גוש
איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות?בערך אתה שונא את עצמך?קצת,לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? בערך יש לך הרגלים רעים? עוד לא יצא לי לקנות
סתם,כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא מאמינה במחמאות נו. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לולו
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להקבר.נו, זה מפחיד אותי אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? מדי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לישון אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא בטוח,אני בנאדם מעצבן האם אתה פועל בפזיזות? חח ממש לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כמובן האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך?אוכל מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?משקל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער אני חושבת ומה הכי פחות אוהב? משקל אתה חושב שאתה נראה טוב?בסדר יש לך ביטחון עצמי? פחות או יותר לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודעת האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל?כן הולך לבית כנסת?כן מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?הבודי שלי
יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא, אני חוסכת מעצמי את הסבל הזה
נוהג? עוד לא
אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? ^ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אם יוצא לי,כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גיהינום,למרות שבתכלס, מי יודע מי החבר הכי טוב שלך? בתאל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?בתאל ואחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לה מוקטן
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מורן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בתאל על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה מי מקשיב לבעיות שלך? כולם
אני אוהבת להתלונן עם מי אתה רב הכי הרבה?המ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?רחלי אני חושבת האם החברים שלך מכירים אותך? פחות או יותר,כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?זה לא כזה מעניין אותי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אין לי מושג מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
הקרציה הזאתי, שאני מטפחת אליה שנאה בערך כבר 3 שנים שצחקת עליו? ^ שהלכת איתו לקניות?
זה לא קרה הרבה זמן ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך?המ שגרם לך לבכות? אפרת גוש
ששימח אותך? אמא,היא קונה לי פלאפל! תראו כמה קל לשמח אותי חח שראית איתו סרט? אחיי היקרים,אתמול שדיברת איתו בטלפון?בתאל שראית? אחותי הקטנה מה אתה לובש כרגע? מכנסים וחולצה של בית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? אהבה וגאווה
אני לא מצליחה להתקדם איתו מה יש על הפד לעכבר שלך? סמל של האגודה של בר אילן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין בי דבר להציל עוד
נו,השיר הזה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.

למעלה