לסוף-שבוע

yafit21191

New member
אופס סליחה אני מצטערת לא שמתי לב!

סורי ... את עכשיו יכולה לענות לי ..? מה זה שרשור???

yafit21191

New member
מה יהיה עם סער??

קודם כל רציתי לכתוב ולהגיד שסער נראה כמו דפוק בתספורת ובהבעה החדשה שהלבישו לו.... זה נראה ממש ממש עלוב!!! אבל בכל זאת הוא חתיך ונגד זה אין מה לעשות כי הוא תמיד יהיה חתיך.... ולכן אני דואגת לו??? מה יהיה איתו יואו??? ג'וזף ינסה בכלל להרוג אותו או לא??? הוא יהרוג אותו בסוף??? תענו לי.....

yafit21191

New member
סער הוא לא שטות, כנסו ותגיבו!!!!!!!

אם לדעתך סער הו שטות אז למה הגבת לי בכלל תתעלם!!! ומי שרוצה להגיב ולהראות לו שסער הוא לא שטות שיגיב פה!!!

yafit21191

New member
באמת סליחה אבל אני חדשה בפורום!!!

באתי לפה לפני כמה ימים ואפילו לא הבנתי מה זה שרשור אז אם תסביר לי אני אדע מה לעשות טוב???

שרשור זה בדיוק מה שאת עושה עכשיו

להגיב להודעה נוכחית ולכתוב "נצל"ש" או משו כזה ולא לפתוח הודעה על כל מה שעולה לך לראש פתאום.

yafit21191

New member
לא הבנתי מה שכתבת??

את יכולה להסביר לי את זה ממש מה זה??? אני גם יכולה לעשות הודעה של שרשור או שזה רק המנהל???

yafit21191

New member
אני חדשה בפורום,מה זה שרשור????????

בבקשה תענו לי ..... מה זה שרשור?? רק המנהל יכול לעשות את זה או כולם???

Simply an Angel

New member
פתחת אחד כזה הרגע...

שרשור זה כשמשתמש בפורום (כל משתמש בתפוז יכול לפתוח שרשור, לאו דווקא המנהלים) מחליט לפתוח הודעה חדשה בנושא שעדיף שיהיה קשור לפורום... כמובן שיש כאלה שגם פותחים שרשורים שהנושא שלהם לא קשור לפורום, ואז אותה ההודעה משורשרת לשרשור המתאים
מקווה שהבנת

yafit21191

New member
הבנתי תודה רבה לך ושוב סליחה!!!

אם את רוצה אז כנסי לעולם שלי... נראה לי נכנס לי עד עכשיו רק ילד אחד חחחח ביוש...

yafit21191

New member
סיו לאב אוהד אלישע כנסי!!!

הגבתי לך בעולם שלי תראי... ותמיד תיכנסי כי אני ימשיך להגיב לך שם כי פה זה לא כל כך קשור חחחח ברור.. אם את רוצה... ביוש...

../images/Emo12.gif../images/Emo9.gifאוקי תודה אבל תכנסי רגע...

אני חושבת שלא הצלחת להבין את עניין השרשור זה לא רלוונטי לפתוח הודעה חדשה כדי לכתוב את זה היית צריכה לשרשר את זה לאיזשהי הודעה אחרת אנא ממך תנסי לחפש פה בחוקים או משו על הנושא שרשור ותקראי כי ככה לא תוכלי להשתלב בפורום

yafit21191

New member
אהההההההה תודה עכשיו הבנתי!!!!!!!!

יעני הייתי צריכה לכתוב תגובה לאיזה הודעה לא משנה איזה ושם לכתוב לך את זה נכון? אה ודרך גב ראית את ההודעה שלי בעולם?

נטושקע

New member
משנה ועוד איך משנה

יש שירשור אופ תשרשרי לשם כמה הודעות שבאלך!! אלא אם כן זה קשור לאלופה תשרשרי למקום אחר

yafit21191

New member
בקשר לנטושקע ולסיו לאב אוהד אלישע..

נטושקע תודה רבה על הערה שלך.... הבנתי כעת מה לעשות.... אני יודעת שעכשיו אני עוד פעם עושה שרשור אבל אחרי זה אני יפסיק... סורי על הכל!! בקשר אלייך סיו לאב אוהד אלישע... רציתי לשאול עוד שאלה אחת.... הגבת לסקר שלי בעולם?

למעלה