לסוף שבוע ...

ssyוM

New member
../images/Emo32.gif לסוף שבוע ... ../images/Emo13.gif

מה שלומכם
איך עבר השבוע
מה התיכנונים לסופ"ש
, אשמח אם תשתפו לגבי אירועים מענינים ( עדיין לא הגעתי ל-Timeout
) איך מתקדמת ההרכבה
רעיונות נוספים למפגש פורום באליפות הפאזלים

jocie1

New member
מזל טוב ליום הולדת, מצטערת על האיחור

הרבה שעות מאושרות של פיאזול ולא רק....תשאבי אושר ונחת שמחה מכל אשר את מאחלת לעצמך אין כאן את האייקונים אך שולחת לך המון בלונים לבבות ופרחים וכמובן עוגת יומולדת עם המון נרות

GPZiv

New member
מה פתאום!? ../images/Emo2.gif

ממתי יש לך יום הולדת בתאריך הזה!?

GPZiv

New member
ב- 08/8??

הכיצד אני לא זוכר?! משהו פה חשוד ווטסון... לא נעלמתי. זה מוזר שדווקא כשיש לי סיפורים מעניינים את מתחבאת...

ivory

New member
כן...

כנראה בגלל כל הסיפורים המעניינים, דעתך מוסחת... אני מחכה ל-
מפורט עם כל העדכונים....

ssyוM

New member
הלו, הלו ...מה קורה כאן?

ולמה אני לא בתוך ה-loop הזה ... תוסיף אותי כ- CC ל-

GPZiv

New member
../images/Emo5.gif

אז אחרי כל השנים האלה, טעיתי בתאריך בכל פעם מחדש?
מייל יגיע בהמשך...

MEGA GAME3

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

מממאיה35

New member
אני בעבודה ../images/Emo10.gif

ים של עבודה אז קפצתי לקטנה בדרך לירושלים לסופש עם חברה.. בכל מקרה ניצלתי את הדרך לשטוף את האוטו
הפאזל - החיים 3000 פנורמי מתקדם יפה. הרכבתי כבר פעמיים את הפינה הימנית למעלה (השמים הורודים והכוכבים והסירות), ועכשיו נתקדם לשאר החלקים. ולמה פעמיים? כי פעם אחת הרכבתי, ואז תוך כדי המשך ההרכבה קפצה החתולה על השולחן הרעוע שיצרתי לטובת ההרכבה (הפאזל ארוך ממידות השולחן הקים שלי אז אילתרתי משהו) וחירבשה את הכל.. נעמי, נראה לי שמצאת לך שותפה לפירוק פאזלים
בכל אופן החזרתי למוטב, נמשיך מחר. ~סופש נעים~

123נעמי

New member
לא תודה ../images/Emo6.gif

אני אוהבת לפרק את הפאזלים שלי לבד
החתולה שלי הרסה לי את הכיף לשבת מול פאזל
היא ממש מפרקת- מקצוענית בתחום. היא רק מריחה שאני מתישבת על הכסא מול פאזל - והיא מגיעה לבדוק את מצב החלקים ואם הם מחוברים טוב. (נראה לי שאני אשלח אותה לעבוד במפעל במחלקת איכות חיבור חלקים) העברתי את השולחן לחדר השני ושם אני צריכה לשבת מסוגרת וזה לא כיף
אז עכשיו אני ממש בהקפאת הרכבות עד שהיא תיגדל ותלמד כמה כיף זה לישון כל היום ומדי פעם לפתוח עין כדי לטעום מעדן כל שהוא. לא נורא - גם אני כנראה הייתי צריכה את הנופש הזה מפאזלים כמות הפאזלים שהרכבתי בשלוש שנים האחרונות היתה ענקית.

מממאיה35

New member
טיפ

אם את רוצה שהחתולה שלך לא תתקרב אליך בזמנים מסוימים, תחזיקי לידך ספריי כזה של מטהר אויר (אפשר גם להחזיק שפריצר עם מים). ברגע שהיא מתקרבת - מספיק לנער את זה לידה והיא תברח.. ואם לא מספיק לנער אז אפשר התזה קטנה ליד - אבל כמובן לא עליה - ותראי איך היא מניסה את עצמה ואת נפשה.. לשרית זה עובד כשאני רק מרימה את השפירצר - היא בורחת. וככה אפשר לפאזל בשקט.

למעלה