לסוף שבוע

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo7.gif

לכולן יש תמונה עם יונה ולי לא :( דייי חחחחחחחחח

../images/Emo20.gifחחח כפרה עלליך אני אקרא לו , שיהיה איתך

ביומולדת שלו תעשי לו שמחח חיחחח הוא היה חבר של שירה לב :D:D מהביצפר חחחחחחחחחח D: פיפיי

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אחההה חכי אני יראה אותה

אני מזיינת אותה מכות D: אהמ אהמ איפה אחותך אפשר להיות חברה שלה שתכניס אותי לחבר'ה ?
הלכתי לראות כ"נ להית' אדבר איתך במועד מאוחר יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo20.gifנישתמע :D:D:D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחותי D: חחח היא הייתה במסיבה שלו השרמיטה היא חוזרת הביתה עם חיווךף יופלה איזה כייף היה נופר ואני מפניםם שרמווטטה D: , היא אמרה שגם אבי היה D: צחוקיים הוא בטח רוקד כמו הרב עובדיה D: ואל דאגה אקח את יונה לשיחה אישית גמניי עפתתי ליראות יענו פירסומות עכשיו ביי חייםפ של נופי

../images/Emo20.gifכבר שמנו אותה פעם בדקתי בארכיון

וגמת שמת תמונות שלי בלי לישאול ובלי להראות לי אותןן

../images/Emo135.gifמה הקשר אבל תראי איך אני יצאתי !!!!

אני מעלה תמונות שלך שאת יוצאת ככה ?!? לא

../images/Emo20.gifהקורבן ../images/Emo190.gif

חחח אני בוחרת מישהי מהפורום , וממציאה עליה שיר ,
לא מילים גסות וכאילו ...... D: , , . אחריי זהה מישהיי בוחרת מישהיי וממציאה גם עליה שיר תישתדלו שיהיה משהו שקשור לבויז בכל מקרה , חחח D: סבבה? תכף אתחיל

../images/Emo20.gif../images/Emo190.gifהקורבנית ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

דייילב השיר בדרך אללליךD
דיילב אוהבת את אביחחיי .. אביחי הוא גבר בריא , אומר שרזה שבעתיים אבל כפי הניראה עלה כיפליים איין מה לעשות אביחי טיפוס גדול ורחב דיילב מאוהבת לו בשרירים ובהופעות נמסהה לו מול הפנים :D אביחי עליה מצביע , ומחייך ודילב בעננים מרוב השרירים דיילב סוסים אוהבת לכן על אביחי איננה מוותרת , דיילב אווי דיילב אביחי הוא גבר שרמנטיי והוא בלהקה עם ערן האלסטי ערן הוא נימשך לגברים ואסור לישכוח שהפריקיות שלו לסלט מביאה לו אנרגיות בלילות, כננייראה שזהו בסוף השיר כי אביחי רעב ודילבב בעננים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גירסה אחרת , בשבילך עדיי --------------------------------------------------------- "כואב לי המרפק כואב לי מאוד אביחי יעשה לי נעים במרפק כי הוא הומו לא גדול .. אביחי שמן וישלו קול של תרנגול אין מה לעשות אביחי הוא ממש תיפוס גדול , צרייך דיאאטה דחופה אך בנתתים אומר שהוא הוריד שיבעתיים כפי הניראה אביחי רק אעלה , כי הוא גדל בעוד מידה אביחי גודל ואדם מתרוממם ! לוקח חולצות בשפע כי אדם הוא נמוך קומה ואיין על זה טיפה של איסוס כי אדם יוסף הוא ממש דומה לג'וק" כןן כאב לי המרפק

למעלה