../images/Emo20.gif../images/Emo190.gifהקורבנית ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif
דייילב השיר בדרך אללליךD
דיילב אוהבת את אביחחיי .. אביחי הוא גבר בריא , אומר שרזה שבעתיים אבל כפי הניראה עלה כיפליים איין מה לעשות אביחי טיפוס גדול ורחב דיילב מאוהבת לו בשרירים ובהופעות נמסהה לו מול הפנים

אביחי עליה מצביע , ומחייך ודילב בעננים מרוב השרירים דיילב סוסים אוהבת לכן על אביחי איננה מוותרת , דיילב אווי דיילב אביחי הוא גבר שרמנטיי והוא בלהקה עם ערן האלסטי ערן הוא נימשך לגברים ואסור לישכוח שהפריקיות שלו לסלט מביאה לו אנרגיות בלילות, כננייראה שזהו בסוף השיר כי אביחי רעב ודילבב בעננים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גירסה אחרת , בשבילך עדיי --------------------------------------------------------- "כואב לי המרפק כואב לי מאוד אביחי יעשה לי נעים במרפק כי הוא הומו לא גדול .. אביחי שמן וישלו קול של תרנגול אין מה לעשות אביחי הוא ממש תיפוס גדול , צרייך דיאאטה דחופה אך בנתתים אומר שהוא הוריד שיבעתיים כפי הניראה אביחי רק אעלה , כי הוא גדל בעוד מידה אביחי גודל ואדם מתרוממם ! לוקח חולצות בשפע כי אדם הוא נמוך קומה ואיין על זה טיפה של איסוס כי אדם יוסף הוא ממש דומה לג'וק" כןן כאב לי המרפק