לסוף השבוע

1a5m9t

New member
מתנה לגננות

2 הילדים שלי נמצאים בגן דתי (אבל ישנם ילדים גם דתיים וגם חילונים) הגננות הסייעות דתיות, מא אפשר לרכוש להם 2 גננות 2 סייעות 2 שבאות פעם בשבוע האם הייתן קונות לכולם אותו דבר או אחרת אשמח להצעות תודה ויום טוב

ממליצה על מה שאני עושה השנה

קניתי צלחות חד פעמיות יפות שנראות כמו זכוכית תפוחים ירוקים ואדומים צנצנות דבש קטנות ואני אורזת הכל בצורה יפה ונותנת לכל מטפלת. לגננת הוספתי עוגיות בצנצנת(חברה שלי עושה ומוכרת-משהו משהו) זהו

UmaGuza

New member
../images/Emo207.gif האם נהוג להביא מתנה אישית?

בגן שלנו נאסף כסף במרוכז ע"מ לקנות לצוות מתנות לחגים וסוף שנה. האם נהוג בנוסף גם להביא משהו אישי? אותה התלבטות לגבי אגרת שנה טובה אישית, להביא או לא? אין לי שמץ של מושג בדברים האלה (נסיון של בדיוק שבועיים וחצי בגן...), מצד אחד אני לא רוצה להיות האמא היחידה שלא הביאה כלום, ומצד שני כמובן שלא רוצה להיות ה"חנפנית" היחידה. (אציין כי לתפיסתי מתנה משותפת היא די והותר אך יש מקום לברכה אישית). אשמח לשמוע מה"וותיקות" מה נהוג

הכל תלוי באיך את מרגישה עם זה

אני נתתי גם בשנה הראשונה שהייתי בגן,אצלנו לא נהוג לתת מתנות מכל הגן,אלא רק בסיום השנה.

אני מביאה מתנה אישית רק בסוף שנה וגם זה רק אם

ממש מגיע (למשל, בשנה שהסתיימה לא הבאתי מתנה בגן של הבן כי לא חשתי צורך בכך). נהוג שההורים קונים במרוכז בראש השנה, פסח ובסוף השנה. אם הילד עושה ציור או ברכה של שנה טובה לגננת זה יכול להיות נחמד להביא... (ככה זה היה בגנים שאני הייתי בהם)

UmaGuza

New member
תודה על התגובות

נראה לי שבראש השנה נסתפק במתנה המשותפת מכל ההורים ואולי ברכה אישית.

חמודבה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלת מזג אויר לירושלמיות ../images/Emo41.gif

את ראש השנה כנראה נחגוג במלון בירושלים ואני מתלבטת מה להביא לנועה ללבוש לערב.. קצר/ ארוך דק? כבר אמור להיות קריר בערבים, לא? וגם מה להביא לעצמי ללבוש מבחינת מזג אויר... מחכה לעדכונים מהשטח

עד כמה שזכור לי מראשי שנה קודמים

בערב דיי קריר כבר, אז תביאי איתך איזה סוודר סתווי וארוך לך ולילדים.

פלגיה

New member
תצטרכי לבדוק תחזית ביום הנסיעה

בעיקרון ברוב הערבים צריך סוודרים, לפעמים גם ביום עצמו כבר קר, ולפעמים יש חמסין (ואז צריך להביא כפול בגדים: גם חמים וגם קלים) לעצמך זה תלוי ברגישות שלך לקור.

חמודבה

New member
אז אני מבינה

שאין מה לדבר על מכנסיים קצרים בבוקר? צריכה להתחיל לחפש חולצות ארוף דק...

פלגיה

New member
בבוקר אולי כן

זה תלוי במזג אוויר של היום עצמו. לפעמים חם מאוד ולפעמים קריר. בערב ולפנות בוקר קר בכל מקרה.

י י ל י

New member
קריר.

היום אחינעם לובשת ארוך עם מכנס פוטר. אם הולכים לטיול בשמש קצת יותר נעים. אבל במלון זה בדר"כ מזג אויר אחיד כזה, כדאי לדעתי ארוך דק עם תיחזוק של קרדיגן בשלופ.

י י ל י

New member
קריר.

היום אחינעם לובשת ארוך עם מכנס פוטר. אם הולכים לטיול בשמש קצת יותר נעים. אבל במלון זה בדר"כ מזג אויר אחיד כזה, כדאי לדעתי ארוך דק עם תיחזוק של קרדיגן בשלופ.

רחלונת

New member
מסכימה עם מה שאמרו

בבוקר יכול להיות ממש נעים , כדאי לבדוק את זה מראש. בערב קריר-קר ולכן הייתי מביאה משהו ארוך ודק ואולי עוד איזה סוודר, פליז משהו כזה...

buba300

New member
אני קניתי...

גננת + סייעות ליקר שוקולד + בקבוק עם שוקולדים. ליקר = 25שקלים. שוקולדים = 10 שקלים. עטפו בצורה מדהימה עם פרחים מיובשים בפנים. אהבתי.

../images/Emo207.gif לשאלה אולי קצת ../images/Emo163.gif

בגן של בני יש שתי קבוצות. לכל קבוצה יש את הגננת והסייעות שלה. בענין המתנות האישיות, זה בסדר להביא רק לגננת ולסייעות של הקבוצה שלנו? זה לא קצת מעליב? מצד שני, לקנות מתנות ל-10 אנשים זו הוצאה גדולה... אמרתי שהשאלה קצת
אבל אני ממש לא יודעת מה נהוג

מנצל"שת לשאלת סכום מתנה לגננות

יש אצלנו 20 ילדים, ו- 5 מטפלות. הוחלט לקנות מתנה משותפת מכל ההורים למטפלות. מי שאחראי על העניין אצלנו חושב ש-100 ש"ח בתלוש קנייה למטפלת זה בסדר (כלומר- 25 ש"ח מכל משפחה). לדעתי זה נמוך..(מדובר בגן די נחשב, עולה 2,500 ש"ח בחודש בשכונה די יוקרתית, מי שיכול לעצמו לגור שם כנראה שיש לו כסף) אין אפשרות לשאול את ההורים האחרים מה דעתם, צריך להחליט. מה אתן אומרות? סכום סביר או נמוך? ומה לגבי תלוש קנייה- אם מדובר ב-100 ש"ח לא כבר עדיף לקנות מתנה שתיראה קצת יוקרתית (נגיד- חבילת פינוק של "סבון של פעם"/ללין וכד')? תודה..

אני מכינה לראש השנה עוגיות

קניתי צנצנת גדולה (מאד..) בהום סנטר, ואני אכין עוגיות יבשות טעימות מכמה סוגים , בעיטוף צלופן עם סרט וברכה, ו - שיהיה לצוות מה לנשנש עם הקפה או בהפסקות.

למעלה