גם אני רוצה.... אבל רק לישון צהריים
ח חי יחידה New member 12/7/05 #69 שלוש פעמים כמעט התחתנתי חמוד בכל פעם קיבלתי הצעה מאידיוט גדול יותר ותודה לאל שאני עדין גרושה . אומנם דומעת לשניה .אבל חוזרת לעצמי בשניה אחרי..
שלוש פעמים כמעט התחתנתי חמוד בכל פעם קיבלתי הצעה מאידיוט גדול יותר ותודה לאל שאני עדין גרושה . אומנם דומעת לשניה .אבל חוזרת לעצמי בשניה אחרי..
ח חי יחידה New member 12/7/05 #81 אחד היה רווק טיפש וחמוד השני היה גרוש שרץ מהחלון שבאים מהוצאה לפועל והשלישי . ה' ירחם.
ה הסוכן64 New member 12/7/05 #88 אין משפוחה גדולה,זה היה במסגרת אירוע ממקום העבודה שלי וגם משפחתה היתה אמורה להיות שם...
D d a n i e l s 5 New member 12/7/05 #99 בבקשה, בבקשה, בבקשה !!!!!! אולי תתן למקלדת קצת מנוחה.......... ככה, לא להרבה זמן.קצתתתתתתתת פליזזזזזזזזזזזזזזזז ולא, אתה לא צריך לענות לי או להתייחס אלי, רק לסגור את המחשב ולחשוב קצת !
בבקשה, בבקשה, בבקשה !!!!!! אולי תתן למקלדת קצת מנוחה.......... ככה, לא להרבה זמן.קצתתתתתתתת פליזזזזזזזזזזזזזזזז ולא, אתה לא צריך לענות לי או להתייחס אלי, רק לסגור את המחשב ולחשוב קצת !
ה הסוכן64 New member 12/7/05 #101 אולי תסגרי את את המחשב? גם ככה עוד מעט אני זז לרכיבה על האופניים,רוצה להצטרף?