למי שלא זוכר

itaikuskus

New member
../images/Emo32.gif למי שלא זוכר

זה היום. נשמח לראות אותכם. בעיקר אם אתם פרוגרים.

avki

New member
לדעתי יש איזה משהו בתשלום במזה"א,

מקסימום חונים בדיזינגוף סנטר.

avki

New member
אין ברירה, אני בא עם רכב, אין לי

דרך נוחה אחרת.

הופעה מהנה בהחלט

ראיתי את שתי הלהקות הראשונות בלבד, כולל להקתו של איתי, Brutal Assault. מאחר והפלייר דיבר על תחילת ההופעה ב-19:00, הגעתי למקום בשעה היעודה. ואז התייבשתי במשך שעתיים. ההופעה היתה במועדון ה"גדה השמאלית" שזה בעצם סניף חד"ש, המפלגה הקומוניסטית. וכך, כמו שתמיד כשיש בטלוויזיה סרטים על אנורקסיה, אני נתקפת ברעב פתאומי לעוגות שוקולד, כך גם הערב נתקפתי בדחף קפיטליסטי בלתי ניתן לשליטה לחשב כמה כסף הרווחתי השנה וכמה ארוויח בשנה הבאה, אם הכל ילך כמתוכנן. בינתיים החלו להגיע האמנים והקהל - רובו ילדים בגיל העשרה. פגשתי באיתי, שבניגוד לציפיותיי לא היה לבוש שחורים, שערותיו היו קצרות, ולא היו לו ניטים וסיכות בכל מקום. אבקי הגיע גם הוא. הלהקה הראשונה, Together, הוקמה רק לפני חצי שנה, אך למרות זאת העלו חבריה מופע מקצועי, מלודי ואנרגטי. בדומה ל-Together, גם Brutal Assault של איתי נטועים במסורת ההארדקור פאנק: שירים קצרים - רובם באורך של פחות מדקה, ולעיתים רק כמה שניות - אינטנסיביים מאוד, כועסים ובועטים. הייתי שמחה לראות אותם מפתחים את השירים לקטעים קצת יותר ארוכים, ומפתחים את תפקידו של הסולן בלהקה. להארדקור היתרונות שלו, אבל בסופו של דבר זהו לדעתי סגנון שגבולותיו הנוקשים מונעים התפתחות אמנותית, מעבר לנקודה מסויימת. זהו סגנון ה"דורש" שבירת כלים, תרתי משמע.
טרם האזנתי לאלבומם, אותו רכשתי במקום. נראה שהוא ידבר למי שמרגישים לפחות אי סיפוק, ורצון לשנות את המצב - אם לא כעס על כל העולם ודג הזהב שלו. שזה רובנו, אני מניחה, ברגעים כאלו או אחרים. לאחר הופעתם של BA עזבתי, מפאת הרעב שתקפני. להקה נוספת היתה אמורה לנגן מאוחר יותר.

melancholy man

New member
נשמע מעניין תודה ציף

צריך באמת לבדוק את מה שהולך מתחת לגשמי הזעף הרעים של המיינסטרים בארץ, קורים שם דברים מעניינים. בקשר לזמן, את ההופעה של ווטארס יזכרו בארץ גם בעוד 50 כי זאת הייתה אולי ההופעה היחידה שהתחילה פחות או יותר בזמן... שעתיים איחור להופעות רוק בארץ זה אפילו לא איחור אקדמי

itaikuskus

New member
תודה על המלים

הייתי צריך להזהיר מפני הגעה בזמן (-: היו בעיות טכניות וארגוניות, גם במהלך ההופעה שלנו, לא ממש הופעה שאני ארצה לזכור, אבל גם לא הופעה רעה במיוחד. היה נחמד לפגוש בציף, סוף סוף, ותודה על הדיסק.

נצל"ש - האם אתם מכירים את הביטלס?

שאלון נחמד
לי יצא "With a little help from my friend", כנראה טעיתי באיזה שאלה
למרות שאני דיי בקיא בחיפושיות

שלמה מזרחי ב-Rebecca פרדסיה 9.11

שלמה מזרחי ולהקתו יבצעו את מיטב חומריו המקוריים מהאלבומים "Fenderica One", "אדון החלומות", "קוקו בן 19" ועוד. המופע ישולב בקאוורים לאליל הגיטרה החשמלית ג'ימי הנדריקס. מועדון Rebecca פרדסיה, יום ה' 9.11.06 שעה 22.00. 50-60 ש"ח, להזמנות: 098946436. שלמה מזרחי - שירה וגיטרה חשמלית עמוס שפרינגר - בס יחיאל ברוור - תופים www.shlomomizrachi.com

השליחים עם פינק פלויד-ברבי כ"ס 9.11

השליחים יבצעו את מיטב היצירות מכל האלבומים מכל התקופות של להקת "פינק פלויד" האגדית בברבי כ"ס במסגרת סיבוב הופעות אחרון לקראת מופע חד-פעמי עם רביעיית כלי מיתר! יום חמישי 9.11.06 שעה 22.00. 60 ש"ח, להזמנות: 035188123.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif ושאלה על High Hopes

יכול להיות שהקטע החוזר בסולו הלאפ סטיל מושפע מהשיר Stairway To Heaven?

למעלה