ללכת עד הסוף

ephi79

New member
../images/Emo32.gifללכת עד הסוף

האם הרגשתם לפעמים קושי בלהרגיש דברים, באמת, בעוצמתם המלאה? ושאתם מונעים מעצמכם, במודע או שלא, להיכנס למצבים "רגישים"? נדמה לי לפעמים, שיש מצבים שבהם עוצמת הרגשות שלי תהיה כל כך חזקה, שפשוט לא אוכל לעמוד בזה. ומתוך הגנה עצמית, ברמה הכי פרימיטיבית, הגוף שלי לא נותן לי להגיע למצבים כאלה. אבל בעצם להרגיש זה מה שהוא הכי רוצה.. וכאן הפרדוקס. ואולי הבעיה היא לא עוצמת הרגשוח, אלא עצם חשיפתם לאחרים. ולמי שמבין על מה אני מדבר, איך אפשר להתגבר על זה??

yaniv1216

New member
אני בהחלט מבין על מה אתה מדבר

זה קורה גם לי הרבה. ולדעתי תתחיל לנסות להקהות את הרגשות שלך ע``י דברים קלים..(או לפחות להסתיר אותם) ועם הזמן .. אני מאמין שאתה תצליח.. (כמוני.. :) )

תרשה לי שוב להציע סמים

זה משחרר, ויעזור לך, אולי, להפתח. צריך לזכור שמי שמפחד לאבד שליטה- אינו בשליטה כלל וכלל.

yaniv1216

New member
לא נראה לי שלזה

הוא התכוון.. אבל אגב.. במה את משתמשת בד``כ? (סתם סקרנות..)

אוקיי

באופן שוטף ויומיומי- אלכוהול, גראס (אין כמעט להשיג בימים אלו חומר נורמלי במחיר הגון) וחשיש. מידי פעם- אקסטה, לעיתים רחוקות יותר קוק וספידים (אבל האחרון לא תופס לגבי השתחררות) ודברים אחרים- כאופיום, טריפ וכו- לעיתים רחוקות מאד (פעם בשנה). כל מיני דברים אחרים- נדירים או יקרים- רק כשהם מופעים באקראיות בדרכי, לעיתים רחוקות מאד אסרב לנסות. רבים מהניסויים החזקים כמו ספיישל K עשיתי בחו"ל, שם יש לי קשרים טובים למחירים מיוחדים.

yaniv1216

New member
לגבי

האלכוהול אני מסכים אתך. אבל כל השאר. חלק ניסיתי. ולא הרגשתי טוב. ואני הולך בקרוב לנסות קרטונים.. מה אומרת?

הופמנים? עדיף ליקוויד

גם קרטונים סבבה. ממליצה לקרוא את הספר של המדען אלברט הופמן (הוא זה שעלה על תירכובת הLSD) וכתב את "ל.ס.ד הילד הבעייתי שלי" תורגם לעברית. המלצותיי האישיות: אל תאכל כמה שעות לפני. שתה הרבה מים תוך כדי. אבל לא הרבה מדי. לא לערבב בשום פנים ואופן עם אלכוהול או משקאות מתוקים. והכי חשוב, אם אתה מכיר מישהו שלוקח כדורי הרגעה (עדיף קלנוקס אבל גם אחרים) תלווה ממנו כדור. זה יכול להציל אותך במקרה של טריפ רע. עדיף לא להיות לבד לגמרי, אבל במקום שיש לך אופציה להיות לבד במידה וחברת אנשים תכניס אותך לפארנויות (וזה קורה). יש הרבה זבל שלא משפיע שמסתובב. עדיף לנסות סוג שמישהו שאתה מכיר ניסה לאחרונה.

מקווה בשבילך שאת גם עושה קצת ספורט

כי זה משפיע על תוחלת החיים. עוד לא פגשתי מסומם בן 80 עד היום. אבל פגשתי כמה וכמה שעשו ספורט כל חייהם ושמרו על הבריאות שנראו נהדר בגיל 80. אפצי', לבריאות גם לך

לצערי אני לא עושה

חיים דחוסים יותר מידי. עובדת בארבע עבודות אינטנסיביות וסטודנטית. מקווה שאצליח לפנות לעצמי זמן גם לזה. בלי קשר אני לא סגורה על זה שאני רוצה לחיות עד גיל 80.

תירוצים

חיים דחוסים זה מה שאנחנו דוחסים אליהם. כסף וזמן זה משאבים שמתחלקים על פי סדרי עדיפויות בלבד, מי שהמשאבים האלה הם עניין של נסיבות אצלו מרמה את עצמו. לא עושה איתך תחרות של מי החיים יותר דחוסים, אני ישן 3 שעות ביממה, מתוכם 16 זה עבודה, אין לי זמן לכלום, ועדיין אני מספיק הכל, כולל ספורט.

לאנדרלינסט

"ספורט", זה תוסף חשוב לבריאות(גם לבריאות הנפש). אך לאכול בריא ומסודר, ולישון:"לא פחות מ-6 שעות" זה ה"בריאות". מה שווה כל ה"תוספים לבריאות" אם אין לך בריאות? ויותר מכך ה"ספורט" שאתה עושה רק מזיק לגופך הלא בריא! חוץ מזה אדם שמשתדל לישון 6 שעות,יש לו אןלי פחות זמן, אך כשיש לו שעה פנויה לענג את עצמו, וכשלך יש שעה פנויה לענג את עצמך,שעתו שווה עשרת מונים משלך,הוא נהנה עם כל החושים (וההרגישים), העונג שלו הרבה יותר איכותי. קיצרתי, ואידך זיל גמור!

אתה צודק לגבי סדר העדיפויות

במשך ה7 שנים האחרונות אני ישנה במקרה המוצלח 3 שעות בלילה, לפחות פעמיים בשבוע יש לי לילות לבנים. אני במירוץ מוטרף לחיות, ללמוד, להתנדב, לעבוד כדי להתפרנס (למעלה מ70 שעות בשבוע), זוגיות. כמה זמן אתה חושב שנישאר? אז אני בהחלט יכולה לקרא כמה ספרים ומאמרים פחות בשבוע ולעשות ספורט. אבל אני משתעממת מספורט.

ואגב, מחמיא שאתה דואג לבריאותי

אני לא זוכרת מתי מישהו שלא מכיר אותי דאג לבריאותי בפעם האחרונה...

uri80

New member
או, נו באמת. סמים-הפתרון לכל בעיה.

סמים לא פותרים שום דבר, הם בסך הכל גורמים לך לדחות את הבעיה, לברוח ממנה קצת בערפילים של ענן עשן.

לפחות במקרה שלי זה לא נכון

יש מי שמשתמש בזה כך. לי הם נותנים רעיונות לפתרונות יצירתיים יותר עם משברים. כך ניפתחתי לדברים שאחרת אולי הייתי סוגרת את עצמי מלהתמודד איתם.

"סמים", אינם אלא "גשר":

גשר להתחבר אל עצמיך, וגשר להתחבר אל העולם החיצון, אך מה לעשות שגשר זה שונה משאר גשרים, זהו גשר שצריך חיזוקים ותוספות עם הזמן, כל שימוש בו מצריך תוספת בשימוש הבא, כך שעם הזמן ההתחברות אורכת זמן רב יותר,כי הגשר גדל,(כמות סמים גדולה יותר) כך זה לאין קץ! אך לעולם ההתחברות אל העולם לא תיהיה קצרה כמו בפעם הראשונה, שאז הגשר היה ממש קצר, אז למה "גבירתי הנאוה", לא נלמד להתחבר אל עצמינו,ואל העולם בדרך הטבעית יותר, להגיע לרמה של "סטלות" טבעיות,ושל עוצמה מטורפת של רגשות מפרטים קטנים בחיים שעוברים לידינו, ואפילו אנו לא שמים לב, יודע אני שדרך זו היא דרך קשה יותר,אך בשונה מדרכך, עם הזמן דרך זו נהיית קלילה יותר,מהירה יותר,מוחשית יותר ,אין לה גבולות ואין לה מגבלות(אין שם מנת יתר) נ.ב. הרשיתי לעצמי להעמיק בלשוני (מטאפורה עם כמה משמעויות),כי אם לא תביני הכל בקריאה הראשונה.תכניסי עוד קרטון תחת לשונך,והמשמועויות יתחילו לרוץ בראשך!

חבר, חסוך בהתנצלות

טבעיות? פאתטי להשתמש בזה היום ללא מרכאות כפולות... לא ביקרת באקדמיה לאחרונה? ואגב, זה ממש לא סותר- גם וגם ויש הרבה יתרונות לשני הכיוונים. שטויות לגבי התוספות. אני משתמשת בפחות מחצי כמות הסמים שהשתמשתי לפני 6 שנים- והתוצאות משובחות יותר. מנת יתר? אוי אלוהים, אם איזו בורות אני צריכה להתמודד פה. באמת קיוויתי לאנשים פתוחים יותר,

למעלה