לכל המשועממים

האגוש

New member
../images/Emo32.gif לכל המשועממים

שנשארו הערב בבית
זאת אומרת, אני. כן אני צריכה אוף כדי לסדר לי קצת את הראש, אז מה??
. שטויות וכו' - לכאן. שתהיה שבת שלום :]

שבת שלום גם לך האגוש!!!../images/Emo140.gif

שבת שלום לכל ה"רקובים" האלה שנשארו היום בבית כי הם עצלנים מידיי או שהם לא הוזמנו לשום מקום... לא אני! אבל יש כאלה... קראתי אלייהם...
... אני מאגניבה... לא חשוב... אתמול הייתי במסיבת יומולדת של חבר... וכולם שתו חוצממני! אבל יש לי יותר מ-46 פקקים חדשים ושונים של בירות! (יש לי אוסף...) אושררר אלוהיי!!! ואני שמה תמונה שלי מפורים! אני הפיראטית-ים-(זה שילוב של שודדת ים ופיראטית...)
לילה טוב לכולם!!!!
יש לי מבחן במתמטיקה יום ראשון! אני הולכת לחשוב מה לעשות עם עצמי!!! ביי!!!

האגוש

New member
מתן, להזכירך

אני כחולה ויכולה לחסום
עכשיו אני מזמינה את שביט לחשוב מחדש

matanky

New member
את כחולה? או שהראש שלך כחול? ../images/Emo3.gif

חחח גם אני מזמין
אממ חח.. שביט זהירות... אל תתעסק עם הגר... המלצה אישית
... למרות שהיא חמודה ויש לה חיוך יפה והיא חושבת שאני כל פעם צוחק עליה אבל זאת היא שמרססת עלי גז צחוק

matanky

New member
תירגעו :p אני לא צוחק...

סתם חח זה היה דורש פשוט לכתוב את זה

נעלבת ממני? ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

א. לא התכוונתי שאת רקובה. התכוונתי שאני רקובה.... פשוט לא יודעים באיזה טון לקרוא את הטקסט... ב. אני ממש לא מאושרת שפתחו וויכוח על הודעה שכתבתי... ג. קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה שהיה ביום ראשון...סתם שתד'עו... ד. אין ד'...אני לא יצירתית היום.

Noaik

New member
הופעה של עברי בב"ש מישו?../images/Emo2.gif

מדור תרבות ואגודת הסטודנטים גאים לארח: עברי לידר במופע פתיחת סמסטר ב' - "זה לא אותו דבר" יום שני ה-19/3/07 בדשא מרכז הספורט של האוניברסיטה. פתיחת השערים החל משעה 20:00 מחיר כרטיסים: חבר אגודת הסטודנטים -30 ₪, סטודנט שאינו חבר אגודה – 45 ₪, סטודנט חבר אגודה + אורח לא חבר אגודה – 80 ₪ בלבד . מכירת הכרטיסים תחל מה -11/3/07 בדוכן בבית הסטודנט. שימו-לב מספר המקומות מוגבל. הזדרזו לשריין מקום מראש. כי זה לא אותו דבר – בלי עברי... אמ מישו יודע על זה משו??

Noaik

New member
אמ מישו?

מישו יודע על זה משו? אם זה רק לסטודנטים? או משו כזה?

אם את נכנסת עם סטודנט,

את בכל זאת צריכה להיות סטודנטית? בכלאופן, נראה לי שכדאי שתתקשרי לברר באגודת הסטודנטים..

Noaik

New member
הו אינלי מושג../images/Emo3.gif

כה אני אתקשר תודה אורעד

מעיייין

New member
ואי. אני די טיפשה.

אתמול כשראיתי את זה באתי לשאול עם זה בית שמש. מזל שתפוז דפוק.
טימטום.

למעלה