לכולם

../images/Emo13.gifהצלחתי להיכנס. לאט לאט אבל

בסוף נכנסתי. הכי אהבתי את התמונות עם הסוסים (בגלל שאני הכי אוהבת סוסים
). ואחריהן היו עוד תמונות שאהבתי כמו אלו עם החתול והתותים. והיו תמוננות שלא אהבתי.? אבל יש לך כישרון מעולה לצילום.

מוסינקה

New member
חברי לפורום שימו לב!

קודם כל חג שמח ומסריח בגבינות לכולכם!!!!!!! טוב אז ככה ,ביקרתי את ליאת בחווה שלה היום בבוקר ומכיון שאני נהנת לשתף אתכם בהרפתקאותי הנה לפניכם פירוט הביקור: יצאתי מראש העין לכיון גדרה ב8 ולקח לי כשעה להגיע לליאת,נכנסתי לכפר שקט ופרחוני, ובסוף שדרת האקליפטוסים גיליתי לפני את השלט של החווה. ליאת אשה מקסימה ונעימה ומאוד נהנתי לשוחח איתה. תוך כדי פטפוטים איכפנו את "חומי" סוס סטליון אפלוסה שרמנטי ביותר ויצאנו למגרש ,רכבתי כחצי שעה עליו על אוכף נוח בטירוף!(מומלץ לישבנים מפונקים!)ובלי מתג, המושכות היו מחוברות למין ראשיה עם טבעות בצדדים שאפשרה לפנות בקלות,הרכיבה היתה נחמדה וחומי סוס שקט ונוח. ליאת מחזיקה את חומי יחד עם עוד סוסה מניקה וסייח כמובן ועוד שני סוסים לא מסורסים וכולם מסתדרים ביחד מצוין! (הלואי שסקובי וקוסמוס היו מסתדרים ככה!!) ודברנו על הרבה דברים שאשמח לשתף אתכם!

אני מבקשת שתשתפי.

זה אוכף כזה שגם אחרי הרבה שעות של רכיבה אחרי שיודרים הישבן לא זועק מכאבים?

מוסינקה

New member
בהחלט!כולו ריפוד!

לא הספקתי לתחקר את ליאת עליו ,אבל אני יבקש ממנה לעשות זאת פה בשבילנו!

תםטםOHIO

New member
הממ ../images/Emo9.gif

תיקון קטן - רק שני סטליונים.. החומה השנייה זו סוסה (תודה על המילים החמות!!!) את מקסימה בעצמך ורוכבת יפה מאד!, מקווה שתגיעי שוב לעבודה נוספת! ליאת

מוסינקה

New member
תודה! ןאשמח שתסבירי פה שוב על

הטילוף לפי שיטת שטראוס??. (אני בחיים לא אזכור איך קוראים לה...)

lions queen

New member
../images/Emo23.gifשלום לכולם../images/Emo24.gif

אחרי שסגרתי 21 יום כמו שיט אני פה
היה לי מקסים והיום טקס חמוד מאוד.. מלא צחוקים, התגעגתי, אוהבת
וחג שבועות שמח כמובן

אה, שכחתי להוסיף. אם את רוצה לדעת

מה היה בפורום אז עשיתי סיקורים שבועיים. אם אני אכתוב עכשיו אולי אני אעוות ואשכח כמה דברים. אז אם את רוצה הסיקורים בטוח בדפיק הקודמים של הפורום.

fliperit

New member
הצעה

את יכולה למצןא את בסיקורים הקודמים, לעשות העתק הדבק, וכך יהיו לך את כל הסיקורים בהודעה אחת...

הסיקורים של השבועיים הקודמים:

שלום לכולם הנה הסיקור השבועי השני והמשופר שלי. אז במקום לברבר הרבה הנה אני מתחילה: 14/5
cowgirl Ms ומיכל הלכו לחווה של דניאלה וחזרו עם תמונות...
למכירה:סייחים ערביים טהורי גזע. ליצור קשר עם יהודה עלפי. lereran מספרת מיהו באמת יהודה עלפי. 15/5
roi 19 שואל על החיים של הסוסים (ובאותו שירשור גם כתובים שיאי הסוסים שאני מצאתי).
mkatan צריכה עזרה דחופה בתירגום מונחים.
popi 199 מחפשת מישהו שמוכן לעשות פנסיון מלא/חצי פנסיון/ איזשהו הסדר אחר על סוס מתוק אמיתי. הסוס לא מתאים לילדים ולא לרוכבים מתחילים. 16/5
לא היו הודעות חדשות........רק תגובות. 17/5
מכרו את פליפ
יורוספורט- קרוס קאנטרי
אור מלכה זקוקה לעזרה בעבודה. 18/5
רולי 27 שואל האם חוות עמק זוהר ביוקנעם עדיין עובדת.
מירוץ הסוסים מחר בפרדס חנה.
מישהי חדשה בפורם: מסינקה 19/5
למה פליפרית מאושרת
למה צחי לא נרדם אז סוף שבוע נפלא וכיפי לכוווולם. וגם
לכולם. ו
ענק לlions queen שתבוא היום לפורום. בהודעה הבאה יהיו שאר הקישורים לשאר ההודעות. כתובות אינטרנט נילוות: פנסיון? מישהו? פליפ נמכר קרוס קאנטרי שלום לכולם. הנה הסיקור השבועי השלישי שלי.
אך, עוד שבוע עבר (סוף סוף, נמאס כבר מבית ספר
) והנה מגיע עוד סיקור שאני מקווה שיצא בצורה יותר טובה מהקודם. 21/5
מה קרה לסוס ברברו בדרבי קנטאקי.
Cohen Eyal שואל האם מישהו יודע על קורס רכיבה בקיץ.
NRHA דרבי 2006.
מאיר אליעבוש מעלה תמונה של תרגיל levade.
מוסינקה שואלת האם מישהו שמע על dome vequera. 22/5
ווינגז מעלה תמונות מהתחרות האחרונה לדירוג לאליפות הארץ בקפיצות ביגור.
למכירה סוסת אפלוסה טהורת גזע בסביבות גיל 11.
משפחה אוהבת מחפשת סוס למסירה. 23/5
הכתבה על ליאת שנהב והחיים של הסוסים שלה (שווה קריאה לדעתי).
רולי 27 רוצה לדעת מה הטלפון של הוטרינאר דן כרמלי.
תחרות קפיצות סוסים בfox sport (אני כתבתי). 24/5
אני שואלת מה עושים במקרה של מתיחת גיד.
'סוס של נייר' (או בקיצור סש"נ) מודיעה על אליפות בדרסאז' שהיא משתתפת בה (כולם לבוא לאחל בהצלחה). 25/5
nnrg מחפשת מידע על חיי היום יום של הסוסים. 26/5
תמונה ש-, טוב, אתם כבר תראו. הודעה
נפתחה גלריה חדשה לווינגז. אז בהודעות הבאות יהיו שאר הקישורים. לכוווולכם. סוף שבוע נעים וכיפי. כתובות אינטרנט נילוות: תרגיל levade dome vequera תחרות הקפיצות ביגור

למעלה