לכולם

U n i c o r n

New member
../images/Emo32.gifלכולם

בוא נעשה כמו שכבר עשינו פעם שרשור כשרון
שירים, סיפורים, בלוגים וכ'ו! אז הנה קבלו שיר שכתבתי היום, הוא יצא ממני בפחות מ-5 דקות. אשמח לקבל תגובות. איך את קרעת לי את הלב, בלי בושה. באת וחתכת אותו, חתכת עמוק עד שהוא התחיל לדמם זה הכאיב לי בכול כולי זה הכאיב גם בנשמה הדמעות ירדו וירדו נשטפו להם עם הזרם ולך, בכלל לא הזיז הסתכלת אלי במבט הזה שלך, הקר והחודר ופשוט התעלמת כי לך כבר לא איכפת כך את אמרת אמרת שאת הקשר הזה את רוצה לסיים במקום רוצה לנתק את כל הכבלים רוצה לא לראות לא לשמוע לא להרגיש הלב החסיר פעימה או שנפער לשתים אך בין כה וכה זה שרף וכאב עכשיו , אחרי שמים רבים זרמו בנהר וזמן רב עבר הלב מנסה להתאחות ולהדביק את החתיכות ביחד זה עובר לאט לאט אבל זה עובר ואת תראי , שאני לא אשבר ואני אתגבר יום יבוא.

manson6

New member
רגע...

חשבתי שזה אמור להיות שירשור כישרון סתם... נחמד ביותר

adamsplit

New member
רומיאו ולא בדיוק יוליה

זה הסיפור על אהבה ועל למה האהבה תמיד מנצחת זה סיפור עלינו... *** במקום מרוחק מפה אולי כמה אלפי שנות אור היה לו כוכב הולקס 5 בעולם הזה חיו הרבה יצורים שלנו היו נראים מוזרים ומין אחד אינטליגנטי שחי בו הגרולדים הגרולדים היו מסוגלים להרגיש אבל לא רק את רגשותיהם גם את רגשות האחרים עם אחד חי בין הגרולדים עם עם דת קצת שונה האוהבים האוהבים תמיד חיו תחת עמים אחרים העמים האחרים לא הפריעו לאוהבים האוהבים היו מראה מלבב בחוצות העיר אחרי שנים של הנדסה גנטית האוהבים המציאו משהו מוזר שנקרא "פרחים" הם היו משתמשים ב"פרחים" לטקסים מוזרים שלהם הם היו באים אתם לבתים של הזוג ומביאים אותם כשהדלת הייתה נפתחת הם היו גם עומדים מתחת לחלונות ומוצאים קולות מוזרים עם מוזר קצת *** רומיאו התעורר שטוף זעה מחלום מוזר על בית עם גרולדים קטנים וחיים מושלמים שהדבר היחיד שהיה חסר בהם זה בת זוג רומיאו יצא לרחוב ברובע האוהב לכיוון בית האהבה אחרי תפילת דון קישוט הוא קם מהפוף וראה את ידידו משכבר הימים יוליוס יוליוס היה הגרולד הכי חכם שרומיאו פגש יוליוס נתן מבט ברומיאו ואמר לו "עדיין לא מצאת אהובה אני רואה" אולי אתה מחפש במקום הלא נכון תחשוב על זה... רומיאו הביט ביוליוס וחייך חיוך נבוך כי מה הוא כבר יכל לעשות? יוליוס חי לו באושר רב עם חולייטה שלו והוא מאד השתנה מאז שהם נפגשו הוא היה מאושר יותר אולי אפילו חכם יותר מעט מאד הם ידעו על מה עומד לעבור עליהם אי שם בארץ קרובה גרולד אחד פיתח רגש חדש רגש שמעולם לא הורגש בכוכב הולקס 5 שנאה עיוורת הסרלט וירדואלי הי הגרולד הראשון שחש שנאה עיוורת הרגש החדש משך מאד את התושבים הגרולדים שמצאו אותו אנרגטי ומרענן לאט לאט קמו להן פלוגות השנאה העולם נסחף במערבולת של רוע יום אחד עלה לנאום היומי שלו הסרלט ויראלדי ואמר: "בנינו חי עם עם ששונה מאתנו הם לא מוכנים לקבל עליהם את השנאה הם מנסים לרמות אותנו בטריקים מלוכלכים הם רוצים להשתלט עלינו חייבים להשמיד את כל האוהבים" הקהל הגיראלדי הרב קם על רגליו והריע ימים רעים באו על עם האוהבים ימים שהיו קיימים בנבואה העתיקה טרנספורטרים סחבו בדחיסות מיליוני אוהבים בדרך ליעדים לא ידועים רומיאו כבר נפרד מיוליוס בטרנספורט שלו לגמרי לבד בין אלפי גרולדים נסע רומיאו בחוסר ידיעה יוליוס היה כבר גרולד זקן אולי בן 300 נאונורטים הטרנספורט שלו נסע ישירות לעמק החושך הוא ועוד כמה מאות גרולדים חטפו כל אחד כדור "בוא נישאר ידידים" לא היה להם סיכוי לעמוד מול מכה כה אנושה המקום שבו רומיאו ירד מהטרנספורטר היה שונה מהרחובות העליזים שבהם הוא חי מקום זר ומנוכר חיילים חמושים האיצו באנשים לעמוד בשורה המתקן הגרולדי עבר בניהם והחליט "את זה תיקחו" "את זה תשאירו" רומיאו פחד עד שראה שאותו משאירים אלה שהלכו נקטלו ביחד בגז "בגידה" רומיאו ועוד מאה אנשים הוכנסו לתוך ביתן קטן עם מיטות עץ כואבות וגדולות 20 איש בכל מיטה ליד רומיאו נשכב איש שנראה רגוע לחלוטין מרוחק לגמרי מכל הכאב שהוא עצמו עובר רומיאו הסתכל עליו והחליט להציג את עצמו: "אני רומיאו ומי אתה?" האיש הביט בו ואמר אינדי ג'ונס שם יפה רומיאו... רומיאו חיבק את אינדי והרגיש רגש חדש פועם בתוכו לרומיאו כבר לא היה איכפת מכל מה שמסביב הוא היה מאושר רק הוא ואינדי כל יום מוקדם כל הצריף היה יוצא לעבוד בישור הרים אינדי ורומיאו תמיד היו עובדים אחד ליד השני ומדברים על החיים שהיו להם לפני המחנה אינדי היה רקדן מפורסם כל ערב היה עולה על הבמה וגורם לעשרות אנשים לבכות הריקוד היפה של אינדי לא היה מסוגל להשאיר אף אדם אדיש וכשחזרו לצריף למרות שהיו עייפים מאד ורעבים מאד היה מלמד אינדי את רומיאו לרקוד רומיאו היה כישרון טבעי וגם נראה שאינדי התלהב ממנו לאותה שעה קסומה הכל היה נעלם מחוץ לצריף אנשים לא היו גוועים הכל היה נהדר גדודי החמלה שנאבקו בגדודי השנאה החלו לנצח במלחמה התקווה לצאת חי מהמחנות החלה להיראות כחלום קרוב מתמיד לפי השמועות הגדודים יגיעו למחנה בעוד זמן כה קרוב בתוך צעד נואש החלו בחיסול המחנות כולל האוהבים שבתוכם אינדי ורומיאו מצאו מחבוא בתוך הצריף מתחת לאחת המיטות רק היה צריך להחזיק מעמד עד סוף הקרבות אינדי אמר "אם נהיה ביחד הם ימצאו אותנו" הוא התקרב אל רומיאו ונשק לו בידו שם יהלום גדול ויצא מהצריף אינדי התחבא מול הצריף וחיכה לפלוגות החמלה חיילים עברו מולו ולא ראו אותו צרחות נשמעו מכל המחנה היום הגואל הגיע פלוגות החמלה החלו לצעוד במחנה ולתפוס את כל השונאים אינדי ראה חייל שנאה רץ בפחד לכיוון הצריף לכיוון רומיאו אינדי זינק מהמחבוא שלו וקפץ על החייל המאבק היה קצר ולאחר שאינדי נפל מת חיילי החמלה גם ירו בחייל השנאה רומיאו יצא מהצריף מחזיק בידו את היהלום שאינדי נתן לו החיילים תמכו ברומיאו כשהוא בכה מחוץ למחנה הוא התיישב והסתכל ביהלום פתאום ביהלום הוא ראה תנועה מוכרת ריקוד הוא ראה את אינדי שלו רומיאו ביקש משאלה שרק יוכל להיות שם ביחד אתו מאותו יום ולנצח רוקדים הם ביחד ריקוד נצחי של אהבה לסיפור במקור

adamsplit

New member
כלבלבים וכלבלבות

פשוט רעים אף אחד לא קרה לא הגיב לא כלום פשוט אנשים רעים ברוגז אני רוצה לקבל סליחה פורום אכזר!!!!!

adamsplit

New member
ומה עם תגובה?

יהיה קשה מדי? אני עומד פה כל היום שובר את הראש כדי שלכם יהיה סיפור יפה ואפילו תגובה לא מגיע לי? לא זה בסדר אני אשב פה לבד בחושך זה בסדר אני כבר התרגלתי אני אמות לי פה לכם לא יהיה איכפת לא לא לכו

למעלה