לכבוד השבת...

Ivy Riddle

New member
פתחתי קמונה

על טורי אימוס, פיונה, אימי מאן שואר זמרות טובות ואחרות הצטרפו http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=6213

Rוית

New member
../images/Emo32.gif לכבוד השבת...

אז רן, איך היה בצבא?? כולם, שרשרו לפה כל העולה על נפשכם
שבת שלום!

Lost Lullaby

New member
../images/Emo32.gif זוכרים את savage garden?

הלהקה שהביאה לנו את הלהיטים to The Moon & Back, Truly Madly Deeply, I Knew I Loved You, ועוד? ובכן, הינכם מוזמנים לפורום של הלהקה ושל דארן הייז- הסולן שכעת נמצא בקריירת סולו [ואחראי ללהיט של לפני שנתיים- Insatiable
] פורום דארן הייז וSavage Garden בתפוז
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום
שבת שלום

BaBa LiVe

New member
הכל טוב איתי! מה אתכם?

מחר אני חוזר לביסלש... ואני חולה, עם דלקת גרון מעיקה וקר לי..וכל זה, אבל שיהיה השבוע הראשון היה סבבה- שבוע הסליחות.. מין גדנ"ע בלי חברים מהביצפר... שבוע הבא יתחיל הקטע הקה והספורטיבי, ונקבל נשק ויהיה סבבה! שייגמר כבר (אני עם פז"מ של שבוע..) עד מתי? עוד כמה זמן? שאלות רלוונטיות אני צריך לקחת איתי את אלאניס מחר, בשביל הרגעים הקשים! מה אתכם, אנשים? נתראה שבוע הבא, אם לא יקרה משהו נוראי, שישאירו אותי שבת, או שמא אני אשאר בצוות שמירה חלילה וחס... נתראה בשמחות

Rוית

New member
כבר עכשיו אתה שואל עד מתי?!

זו לא הדרך
תרגיש טוב ושיעבור בקלות!!! אה ורן, נשק - לא כיף!!!

AlanisJunkie

New member
אהלן רן! :) יהיה בסדר!

הרגעים הקשים אתה יכול כמובן להאזין לאלאניס, ואם יהיה קצת יותר מדי קשה ברגעים מסויימים - אל תהסס לבקש עזרה מהמפקדים. :) אנחנו נחכה לך בסופ"ש הבא. :)

Lotzifer

New member
בדיוק אני שומעת חוויות של אח שלי...

מממממממ..... בהצלחה בשבוע הבא!!!!

Rוית

New member
ראיין רינולדס ב"בלייד 3"

היה בערוץ E את חדשות הבידור (יום חופש מהצבא זה אחד הדברים החיוניים שיכולים להיות) והיתה כתבה על הסרט החדש וראינו אותו ובין היתן הזכירו את האירוסים לאלאניס והוא רק ציין שהם מחפשים מועד ששניהם יהיו פנויים בו. לא ציין משהו על הודו או משו כזה.. זהו, סתם ככה בקטנה...

Rוית

New member
../images/Emo124.gifOut Is Through כרינגטון../images/Emo79.gif

אני מחפשת לי רינגון חדש להורדה (עד כמה אפשר להיות עם קארמה פוליס?!) ופתאום אני קולטת באתר של סלקום, באזור ה"רוק" ברינגטונים, את Out Is Through של אלאניס. הביצוע כמובן רינגטוני למדי, אבל היי, זה נחמד

ערן1987

New member
לי כבר יש אותו ../images/Emo3.gif

כבר חודש בערך.. הוא מתחלף בתדירות עם Angel של הקורס חבל אבל שאין את Everything או את EES

Rוית

New member
יש לך טלפון שיכול להוריד צילצולים?

אם כן דברי איתי, קל למדי כל הקטע הזה:)

למעלה