לכבוד החג

רעיון דחוף!!!!! צריכה עזרתכם.

מעונינת לארגן מסיבת יום הולדת לילדה שחוגגת 18. משהו כמו 30-40 איש יוזמנו. הילדה מאוד אוהבת קריוקי, מאוד אוהבת לשיר. אציין כי דרוש משהו שמח, אבל עם זאת די אינטימי בנסיבות מצערות. אשמח לקבל אתרים ו/או קישורים לאתרים בהם ניתן להזמין ולהיעזר באירגון המסיבה. תודה

folkman1

New member
קר שם בחוץ-קפה וקבבים אצלי

מי שרוצה לעלות למודיעין פה כבר החורף מידפק בשעות הערב אשמח עכשיו לארח

../images/Emo124.gifקריאה אחרונה לערב חג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

הסוכה מוכנה ויצא משגע!!! בחיי ששווה ביקור- מוזמנים כולם...עם הרבה מצב רוח - הולך להיות טובבבבבבבבבבבב!!! מי לארוחה בבקשה להקפיד להגיע ב-6 בערב(יש קידוש). החלפות משמרת- מי לוודקות רמי פוקר 10 בערב. בבקשה ראו זאת כהזמנה אישית! ערב טוב לכולם
חג שמח

magic40

New member
../images/Emo41.gifחידון הורוסקופי../images/Emo41.gif

ענו בכנות את התשובה הראשונה שעולה בראשכם. ענו את האמת ורצוי על דף בנפרד *1. רשמו שם של אדם מהמין השני. *2. איזה צבע חביב עליכם מבין הצבעים הבאים: אדום, שחור, כחול, ירוק, צהוב? *3. מהי האות הראשונה של שמכם? *4. באיזה חודש נולדתם? *5. איזה צבע אתם מעדיפים, שחור או לבן? *6. כתבו שם של אדם מאותו המין כמוכם. *7. המספר החביב עליכם. *8. מעדיפים את תל אביב או ירושלים? *9. אוהבים ימה או אוקיינוס? 10*. כתבו משאלה. והתשובות בקישור המצורף

רחלי228

New member
כל ../images/Emo160.gif שטס בשמים

כל
מאיר בעיניים מזכיר לי
נחליאלי לפני הגשם צרצרים בשעות הערב תמיד יחכו לך.... אני כל כך מתגעגעת
מ עד ד

רמי קוביות יש לי אם צריך../images/Emo103.gif

שנים שלא שיחקתי רמי ואם רוצים יש גם שש-בש (רק בלי לעשות לי מרסים) הבירות עלי (לא ממש עלי) וודקה אבסולוט יתקבל בברכה
ורדבול בטח לא יהיה חסר

טוב לי לשיר

(הבינימינים) יום שנגמר - זה לא טוב, יום המחר - זה לא רע. אף פעם לא נדע, מה שיבוא חידה, טוב או שרע - תן תודה. מה שיבוא יבוא, מה שהלך הלך, לא תקחהו עמך. טוב לי לשיר לעולם, טוב לי לשיר לכולם. לכל אדם מקום, לכל דבר שעה ואין סומכים על הנס.

הייתי מציעה לך לעבור לשח-מט

את קוראת "מהלכים"-טוב. וזה הולך להיות ערב ענק- איזה כיף גמרתי הכל- הכל מתוקתק! (מתה עליי בקטעים האלה- "הולכת לעשות הסוואת מקצוע "גליה- הפקות"). עכשיו...אני עם הקפה הטעים של אחריי!

ראיתי שח-מט מהמהם בנחלת בנימין

שווה קניה ויופי אוהבת לשחק עם הבנים בשבתות מידי פעם שיהיה לנו חג קסום

את עולה לי יקר/יקרתי

עזבי אותך מנחלת בנימין- קלפים 10 שקל...אותה הנאה. יש לי רמי-קוב אחד...תביאי עוד אחד (על כל מקרה)- תודה.

Kטלנית

New member
איזה כייף לך "גליה הפקות"

ואם כבר משחקים אני בעד דוקים מוציא ממני את החוסר סבלנות שיש לי לכי תוציאי את השחור זה מאה הבן שלי אלוף
נראה לי עובד עלי חופשי

למעלה