לי מהעיניים!!

דווקא מאוד הגיוני!

אחותי, מורוש, את נמצאת בפורום של בני המושבים ולכן זה מאוד הגיוני.... כולם פה נורא ציוניים ומתנגדים לגלובליזציה של חברת "קוקה קולה", ולכן שותים כמחאה דווקא את המים של ארץ ישראל השלמה והמאוחדת (או שלא) כדי להדגים את אהבתם אליה! או שסתם אף אחד לא אוהב קולה... איזה כיף לסתור את עצמי...

Princess 1

New member
ומדברים על ארץ "מאוחדת"..

הבחירות הולכות ומתקרבות... ואנחנו כפיצוי על זה שעוד ממשלה ^%$^#&! (צנזור) עולה לשלטון, אנחנו מקבלים י-ו-ם ח-ו-פ-ש !!! אז מה התוכניות של מי ואיך וכמה ולמה? וד"א - מיי כבר מבין המשצים שיקרים של הפורום שלנו יכול ומתכוון להצביע?

just stav

New member
אני אהייה בבית לומדת היסטוריה...

יש לי מבחן יום אחרי... איזה כיף... (או שלא)

Princess 1

New member
אויש מסכנונת../images/Emo4.gifבהצלחה אחותי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

kedeman

New member
../images/Emo32.gif לי מהעיניים!!

שירשור
חדש
למי שלא יודע ולא מכיר בשירשורי אוף טופיק כותבים את מה שרוצים לכתוב אבל בכלל לא קשור לפורום (למשל הודעות כמו: "שמעתם מה קרה? סבתא של טרזן נפלה מהעץ" או הודעות כמו קיבלתי 71 במבחן בתנ"ך - אפילו בלי להתכונן!! וזה באמת קרה!!) אתם מומזמנים...

לי ישששש!!!

1. קיבלתי 49 במבחן בתנך!!! :) איי הדתיים האלו....:) ("הגוזלים שלי עזבו את הקן, פרשו כנפיים ועפו..... שהמבין יבין!!) 2. קיבלתי 72 בספרות (זה מעולה יחסית....) 3. יש לי בדיקות יום חמישי ואני מרגישה גרוע ביותר!!! 4. אני מתגעגעת לכווווווווווווווווווווולם!!! ואחרון חביב, 5. (זה מופנה לעומר...) אני צריכה להפסיק לשתות קולה ליומיים שלמייםם ואין לי מושג איך אני אתמודד עם זה.....
ביי ביי וד"ש מהול בקולה לכווווווווולכם!! מור´וש

kedeman

New member
מורוש אני אשתה בשבילך!!!

מתאים??? בהצלחה לך ושבאמת תרגישי טוב!

סר גל ית

New member
אוף האק"ום הזה! בלי גלגל"ץ??

איך אפשר... נו טוב.. עכשיו לא תהיה לי ברירה ולהגשים עצמי כציונית ולשמוע רשת ג´. 0זאת הדוגמא שבחרו ...לא אשמתי)

מ ו ר ע ל

New member
תיקון טעות

כבר היום בבוקר גלגל"צ שדרו לשדר לפחות לעוד חודשיים ואגב רק מים!!! שבתם מים בששון זה לא שיר זה סבל זה כמו לשיר סחבתי מקרר בכיף והרמתי גם בפסנתר דני סנדרסון מלךך!

kedeman

New member
גלגלצ יוצאים מזה חארות

אני לשם שינוי תומך קצת באקו"ם פה אין מה לעשות אם הם רוצים להשמיע מוזיקה הם חייבים לשלם ואני יודע שזאת תחנה ששייכת לצבא ולצבא אין כסף וכו וכו אבל עדיין החוק קובע שכדי להשמיע שירים של יוצרים מסויימים צריך לשלם לאקו"ם אז או שתאלצו למצוא את הבודדים שלא חברים בארץ באקו"ם או שתאלצו לשלם כי המלחינים של השירים והמעבדים כמעט ולא מרוויחים על הדיסקים הרווח הוא בעיקר בתמלוגים שמתקבלים על כל פעם שמשמיעים שיר שלהם ברדיו

אז אני כן..ואני מנסה להשתחרר

אני מכורה לקולה וזה רישמי אני מתה מפחד שהשיניים שלי לא יהיו צהובות בגלל זה ..זה מה שקולה והרבה קולה עושה לשיניים ככה אומרים ...בגלל עמית (שאתם לא מכירים) ההתמכרות שלי החריפה....הוא מחזיק כל יום כל שעה כל דקה ארגז של שישיה בחדרררררררררררררררררררררררררר .....עניתי לך מורו´ש?? :) העיקר שתהיי בריאה ילדוש עמיתי

למעלה