לי מהעיניים!!

חברים, יש לי שאלה מאוד חשובה...

סתם שאלה... מה אתם מעדיפים\הכי אוהבים לשתות- מים או קולה?? ועומר- אני לא מכורה

רועי מצורן!

תמסור לאסף ד"ש חם גם ממני, לא ראיתי אותו כבר 3 ימים שלמים.... ואני אתלה אותו מהרגליים על עץ אם הוא לא יבוא לפורום....
רבה רבה

kedeman

New member
מילא אם היית גר בגולן..

אז הייתי מבין למה (מין עדן מכל ברז) אבל אתה גר במקום שבו אתה מקבל מים מג´ועפים קצת שעוד דחפו להם כימיקלים קצת בדרך.. "מי ברז המים של הטבע" (לפי הפרסומות הישנות של מי עדן)

שי, עד כמה שאני יודע לפי מחקרים

המים של הגולן הם בין המים עם הכי הרבה חיידקים בארץ

קשתונה

New member
סליחה שאני מקלקלת לכם....

אין דבר כזה "ברמת הגולן זורמים מי עדן בברזים..." וגם הבדיחה על המי עדן בשרותים לא משהו... המושבים הקרובים לקצרין וקצרין (שזה פחות או יותר קצרין ועוד שני ישובים...) בהחלט נהנים ממי עדן בברז... אבל לנו למשל יש מעיין ליש המושב שממנו אנחנו שותים. סליחה על ניפוץ המיתוס האגדי... אבל זה אל תדאגו גם גרייניק ואלתרמן חשבו ככה...

kedeman

New member
מסכנים :)

אתם שותים מהמעיין של המושב ולא מי עדן... אנחנו שותים מהמוביל הארצי מים שעוברים הרבה קילומטרים בצינורות... שלנו יותר ג´יפה!

שלנו לא מהמוביל הארצי

זה היה א. וב. אחרי ששתיתי מים באשכול ובכמהין (בשל"ת מוקדם של הנח"ל), אני מעיד באובייקטיביות שאין כמו המים של מעונה (חוץ מהמי עדן שרמת הגולן מורידים גם בניאגרה...:)

Princess 1

New member
דיאט קוקה קולה לשלטון ../images/Emo70.gif!|../images/Emo127.gif

דיאט קולה זה פשוט דבר שולט!!!
קוקה קולה זה פשוט בלתי אפשרי לשתייה!!! אתה מרגיש את הסוכר נצמד לך לשיניים, אבל דיאט - אאאךךך !!! זה פשוט משובח!!! זה תענוג!!! זה משקה החיים!!! יאאאמממיייייי !!!! אממ לא יודעת מה איתכם, אבל אנחנו שותים ממקורות, כאילו יש פה שאיבה שלנו... כן כן - מי היה מאמין גם אצלנו יש מים...

שקסי

New member
מים!!! והכי הרבה פטל!!!

שום קולה ושום בטיחה!!! אני שונאת קולה מוות !!!! אני לא יכולה אפילו להריח זה עושה לי בחילה!!!

מים מים מים בששון!!

אין דבר כזה מים מגעילים... כל עוד המים באים ממעלה יוסף הם פשוט קדושים! אני עם אריק. אז מה אם האבנית נתקעת בגרון ומרגישים את הטעם של הפלואור בתוך המים? ואז מה אם יש חתיכות קטנות של אדמה בתחתית של כל כוס (זה מוסיף קצת לצבע...)? כל עוד אלה מים אורגינלים של מעלה יוסף, אני לא אחליף אותם בשום עד הון שבעולם.... (ועכשיו הזמן ל-אוווו.....)

נ ו ם

New member
מים

שלנו מעין זהב, המעין של נביעות... אבל בסופי שבוע אני מעדיפה קולה.

למעלה