ליל אהבה בצמח....

dana245

New member
מספרה חבל על הזמן

הי מה המצב? רציתי לשתף אותכם בחויה שעברתי החלטתי לעשות שינוי בשיער, די נמאס כל הזמן אותו הדבר וחיפשתי בבית שמש מספרה טובה. המליצו לי על המספרה של מלי יערי .האמת שקצת חששתי אבל שראיתי עיצובים שעשתה קצת נרגעתי. הגעתי למספרה שנמצאת במרכז כושר " פיטנס קונקשיין" ופשוט חבל על הזמן עיצוב לא מהעולם הזה חמימות ויחס אישי מה שלא מקבלים בהרבה מקומות והעיקר יצאתי משם עם פסים ותספורת "פיצוץ" שלא הפסקתי לקבל מחמאות. אני גיליתי שלא צריך לנסוע עד תל אביב בשביל להסתפר בי דנה

Amir 19

New member
../images/Emo32.gif ליל אהבה בצמח....

יום רביעי יש את ליל אהבה בצמח וכרגע אין הסעה מבית שמש, מי שאחראי על הסעות אמר לי שאם אני אצליח לארגן הרבה אנשים שירצו לבוא מבית שמש, הוא יארגן הסעה שתעבור בבית שמש אז כל מי שמעוניין לבוא שיודיע לי... מי שרוצה פרטים על ההופעה מוזמן לפנות אליי

idan307

New member
יש פה מישהו שרוצה לבוא למסיבה בדום

בט"ו באב 13.8.2003 יש מסיבת נוער בדום אם יש מישהו שרוצה לבוא אנחנו צריכים לסגור הסעה...דברו

../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif יצאנו לרקוד

היום ב-19:00 תוכלו לפגוש בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה את להקת הדורבנים, שהביאו לנו את הלהיט הגדול "יצאנו לרקוד" (כולם מכירים!!). הם יתארחו Live באולפן, בהנחיית רועי יחזקאל.
חושבים שרידג' שכב עם אחותו? נטליה אוריירו התחתנה עם הסבא שלה? yesZone, פורטל הצעירים של yes בשיתוף עם
אנשים מביאים לכם אותה בחידון טריוויה ע-נ-ק על אופרות סבון וטלנובלות. למה אתם מחכים? זה הזמן להתחבר באינפוזיה לערוץ 68. רק ב-yes!!! בין הפותרים נכונה יחולקו שוברי קנייה בסך מאות שקלים ברשת דיונון
ואם כבר הגעתם לערוץ - תישארו בצ'ט הכי מגניב שקיים היום בטלוויזיה
דלתה, הכוכבת האוסטרלית החדשה, כובשת השבוע את ראש מצעד הפזמונים של תפוז אנשים. כנסו עכשיו לברר מהם 20 הלהיטים הלוהטים ביותר השבוע!

למעלה