just adiki
New member
../images/Emo32.gifלילי מאושר.
אני מאושרת כ"כ!!!!!!!!! אין לכם מושג כמה!! הפועל נצחה היום 3:0 וכל הגרון שלי הלך מרוב צעקות
היא עלתה לשלב הבא בגביע אופ"א ואני בעננים! לא משנה שהמשחק היה לפני שעות אני עד עכשיו מאושרת ולא יכולה להפסיק לחייך~!! עוד דבר טוב שיצא מזה שיצאתי..
כי אמרתי לחברות שלי שאני לא אצא אם הפועל יפסידו כי אני בטח יהיה בדכאון ולא יהיה לי חשק. יצאתי ונהנתי בטירווווווווווף!!!!! ישבנו במנגו והיה ממש נחמד וכיף.. אמרתי לחברה שלי להביא מצלמה והתחרפנו איתה! וצלמנו תמונות הכי משעשעות ומצחיקות בעולם! ואז הלכנו לשבת ליד הקניון וראינו מרחוק שני בנים שבאים לכיוון אנחנו ישר ממ.. ממ.. ערסים.. מסתבר שבסוף אחד מהם ידיד ממש טוב של חברה שלי והוא היה עם עוד חבר אז ישבנו איתם והיה כ"כ מצחיק!! וקבלתי ליווי הביתה ואז הלכתי ישר לקרוא את הכתבות על הפועל
אושר, אושר, אושר!! כוכב נולד-שלחתי SMS לרפאל ומיה וגם אח שלי שלח לשניהם
אז אנחנו מרוצים. רק שמחר ג'קו יהיה במקום הראשון ומיה תנצח את זהבית או מאור לא אכפת לי מי!! ואז שלישיית הגמר.. ג'קו רפאל ומיה אהההההה
מעולה
רק שמחר ג'קו ומיה לא יהיו אחד נגד השני.. אני לא אעמוד בזה!!
אני לא מאמינה שאני מתרגשת מכוכב נולד!! טוב.. היום מותר לי הכל!!!! יום נפלא לכווווולם!!
אני מאושרת כ"כ!!!!!!!!! אין לכם מושג כמה!! הפועל נצחה היום 3:0 וכל הגרון שלי הלך מרוב צעקות