ליום שני

GiLi73

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

וגם אני מפחדת
אני לודעת כלוםם

עוד יום מחורבן !!!! ../images/Emo10.gif

ובכן הנה אני ניכנס ליום השישי שאני חולה מת ואני כבר חצי בנאדם. לא הייתי בבצפר כבר מיום רביעי שעבר... אני עדיין חולה ולא מרגיש טוב, אתמול הייתי בבדיקות, היום הייתי, מחר אני אהיה... אני ממש מת כבר !!!! אני לא יכול כ"כ לפרט מה יש לי כי הבעיות עברו כבר למקומות קצת אישיים ואני ממש חולה, אני חטפתי וירוס רציני לאללה !!! ואני כבר ניכנעתי, אני אתמול היקאתי כ"כ הרבה ואני כמעט לא אכלתי, אז אין לי מושג בכלל מה הקאתי... פשוט כלום !!! אוףףףף.... אני כבר מתחיל לדבר לאלוהים כאילו הוא כאן מולי [או שבעצם לא כאילו
] בקיצור.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף..... שונא להיות חולה
הדבר הכי גרוע שכבר שני מתכונות אני מפסיד, בלשון וספרות...

niro levi

New member
תרגיש טוב ../images/Emo24.gif

ובעזרת ה' הכל יעבור ויהיה טוב.. זה בטח וירוס או משהו כזה.. כי גם חברה שלי הייתה ככה.. ואחרי כמה ימים חברה אחרת גם ככה לא מרגישה טוב..

דורה17

New member
תרגיש טוב וזה.. ../images/Emo201.gif

זה מה שקורה שלוקחים דברים ללב.. נעשים חולים מזה.. ואני לא צוחקת... תפסיקו לקחת דברים ללב כל כך (אתה וכל מי שבדיכאון פה) זה לא בריא.... החיים מלאים בסיטואציות... הסיטואציה היא נייטרלית, היא לא טובה ולא רעה, אנחנו אלה שבוחרים איך להתמודד איתה.. מה זאת אומרת? המצב שלך נגיד הוא כזה- אתה אוהב מישי שלא מסתדר איתה שומדבר.. אוקיי? זאת הסיטואציה.. עכשיו, אתה יכול לבחור אם להיכנס מזה לדכאונות ולשקוע בזה כל כך עמוק ולהיות חולה, או להגיד לעצמך אוקיי זה קשה ועצוב וכואב אבל אני לא אשקע בזה ואני פשוט אנסה לשכוח אותה... כנ"ל לגבי כולם.. כשאתה נופל ומקבל מכה אתה זה שבוחר אם לשבת ולבכות על זה שנפלת או פשוט להיעזר במי שמסביבך, לקום על הרגליים ולהמשיך ללכת, ברגע שתמשיך ללכת הכאב יעבור מעצמו, אבל אם תמשיך לשבת ולבכות על זה שכואב לך זה לא יעזור... זה רק ימשיך לכאוב... שיהיה לכולם יום נפלא!

דורה17

New member
גם לי יש משפט!

"חברים הם מלאכים שנותנים לנו כנפיים כשהכנפיים שלנו שוכחות כיצד לעוף" למה אני לא לומדת לעזאזל?! חחח

מירוש 18

New member
חחח איזה משפט יפה

אם את חוזרת ללמוד אז אל תלמדי הרבה כי אחרת זה סתם מלחץ בהצלחה שיהיה לך

דורה17

New member
../images/Emo9.gif יש עוד דברים שלא עברתי עליהם

בכלל... תודה! בהצלחה גם לך!

מירוש 18

New member
תודה רבה

תכבי את המחשב ותישבי ללמוד כי שאת לידי המחשב את לא תצליחי

דורה17

New member
צריך לדעת גם ת'חוקי יסוד וזה?

חוץ מהחוקים ההם ששאלתי אותך אתמול.. צריך לדעת את כל החוקי יסוד? [וואו אני כל כך בחיים לא הולכת ללמוד משפטים! חחח]

דורה17

New member
עאעאעאעאע.. ../images/Emo93.gif חח אני גם לא... טוב נו...

נקווה לטוב חחח

וואיי דורה...

הדברים שאמרת עכשיו הם כמו סטירה מצלצלת בשבילי.. אני חושב שהערת אותי ממשהו כלשהו... את פשוט צודקת באמה אחוז... אני אשתדל לשנות את צורת החשיבה שלי. בתקווה שיהיה בסדר... בכל אופן, המחלה הזאת היא גם משהו שלא קשור לדכאונות, אבל בטוח יש לזה קשר עקיף , את צודקת. תודה

למעלה