משששששו!!! 2 בגרויות במתמטיקה באותו יום זה בכלל כיף אדיר! אין לתאר כמה שאני מצפה לזה!
ד דורה17 New member 11/6/07 #29 משששששו!!! 2 בגרויות במתמטיקה באותו יום זה בכלל כיף אדיר! אין לתאר כמה שאני מצפה לזה!
E EliranMaor New member 11/6/07 #32 משו מה זה.. כיף חיים.. פשוט כשאני לומד למתמטיקה החיוך לא יורד לי מהפנים
O Ofiraaaa New member 11/6/07 #34 גמלי הוא לא יורד מהפנים. אני כולי מאושרת! תראה איך אני עצובה עכשיו כשזה נגמר.. שקעתי בדיכאון עמוק!
E EliranMaor New member 11/6/07 #38 מה אני אעשה בחיים בלי לחשב שטחים?]; איך אני אמכור לאנשים גלידה ב-2.90 בלי לדעת את הגודל המקסימלי שהגלידה יכולה להיות בתוך הגביע שקוטרו 4.5 ס"מ, רוחבו 3 ס"מ וגובהו 7 ס"מ, מצא את X אם נתון שהלקוח מאוד רעב???
מה אני אעשה בחיים בלי לחשב שטחים?]; איך אני אמכור לאנשים גלידה ב-2.90 בלי לדעת את הגודל המקסימלי שהגלידה יכולה להיות בתוך הגביע שקוטרו 4.5 ס"מ, רוחבו 3 ס"מ וגובהו 7 ס"מ, מצא את X אם נתון שהלקוח מאוד רעב???
E EliranMaor New member 11/6/07 #26 אוי איכ טוב נו אם מחשיבים את מתמטיקה אז יש לי ספרות[1] ביולוגיה [2] אזרחות [3] ומתמטיקה 04[4] אז יוצא שלי יש 4
אוי איכ טוב נו אם מחשיבים את מתמטיקה אז יש לי ספרות[1] ביולוגיה [2] אזרחות [3] ומתמטיקה 04[4] אז יוצא שלי יש 4
E EliranMaor New member 11/6/07 #35 עוד שבוע וחודש ואין יותר כלוםםםםם../images/Emo9.gif לפחות לא עד ההשלמות שאחרי הצבא