ליום שני

McFreaKy

New member
יאי! ../images/Emo13.gif זו הייתה גם האחרונה שלי! ../images/Emo2.gif

איך הלך?

שלומיתת

New member
המ..שאלה טובה

*שולחת לך במסר* ואני לא שם עכשיו כי אני עובדת על עצמי שאני הולכת ללמוד עוד מעט.. אני אתחבר עוד חצי שעה ככה

דורה17

New member
וואו... איזה יום...../images/Emo178.gif

עאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעע 4 שעות הייתי סתם בבצפר! פשוט סתם! לא עשינו כלום! היו חזרות וכל הזמן אמרו לנו כן תכף הקטע שלכם תכף הקטע שלכם, 4 שעות תכף הקטע שלנו! בסוף עשינו את הקטע בדיוק 5 דקות ואז חיכיתי עוד שעה כי אני עושה איזה נאום קטן וזה בשם הכיתה עאעאעאעאעאעעעע אני עיפה כל כך... אבל הצלתי חתולה היום! חתולה גורה כזאת מתוקה!!! נתקעה לה הרגל בגדר והיא לא הצליחה לשחרר אותה ואני לא יכלת לגעת בה כי מרוב שזה כאב לה היא ממש שרטה.. בסוף קראתי למישו שעבר שם ושיחררנו אותה... והיא הייתה כזאת מסכנה!!! כמה היא צרחה!! היא ממש בכתה וכל כך ריחמתי עליה! רציתי לקחת אותה לוטקינר או משו כי הרגדל שלה כנראה נשברה מרוב שהיא הסתובבה אבל היא באחה מהר מיד... אני מקווה שהיא בסדר... חחחח אהה כן והבגרות הלכה ממש טוב! הלכתי להתקלח =] שיהיה לכם המשך ערב נפלא!

McFreaKy

New member
סתם כי התחשק לי לעשות משו בפוטושופ.

זו התוצאה. לא אכפת לי שזה מעפן כמו החיים בערך. >:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוף../images/Emo70.gifכולי עצבים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הזוג שבחרנו לסצנה בתקשורת לא רוצה לצטלם ועכשיו הצלמת שלי כ"כ מעצבנת אותי!! אני עוד שניה רוצחת אותההההה היא לא מבינה שאי אפשר לצלם מחר כי אין לנו זוג!! אוף! אני משתגעת!! אם היא הייתה באה איתנו שבוע שעבר היא הייתה מבינה כמה קשה זה למצוא זוג שיש לו סיפור ורוצה להצטלם בכלל!!! אוף! זה כ"כ מרגיז אותי!! אז מה עם יש בגרות בהיסטוריה?? אני הרי גם צריכה ללמוד לא!? 3 שעות בערב זה לא ביג דיל!! טוב.. הוצאתי הכל. או לפחות חצי..חח אני מקווה שהיא תפסיק לעצבן אותי כי בסוף אני אשבור עליה את המצלמהההה

שלומיתת

New member
וואי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

סורי על השאלה המעצבנת אבל יש לך רעיון מה תעשי עם הזוג?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזאת לא שאלה מעצבנת..../images/Emo7.gif

הזוג הזה פשוט הבריז לנו.. הם לא רוצים להצטלם!! צריך לפש זוג חדש.. אז אמרתי לצלמת לבוא גם ביום רביעי והיא אומרת שהיא צריכה ללמוד ואין מצב.. יאללה גם תקשורת זה מקצוע בבגרות! גם בו צריך להשקיע.. זה שאני בימאית לא אומר שאני צריכה לעשות הכל..!! חשבתי ללכת ביום רביעי להרקדה נוספת אם מחר אני לא אמצע זוג.. אני ממש מקווה שיהיה טוב..

דורה17

New member
לנשום נועה לנשום....

אני אומרת ללכת לחנוק את הצלמת בלילה עם כרית... חחח סתם סתם... בלי עצבים... גם בלי כעס הכל יסתדר...(אמרה המרוקאית שמתעצבנת מכל דבר חחחח) יהיה טוב =) בהצלחה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני כ"כ רוצה להחליף אותה..../images/Emo4.gif

כנראה שהיא כבר עלתה על האפשרות הזאת אז היא מנסה להיות נחמדה ל"בימאית".. נחמד מצידה ממש.. כשאני עצבנית אני יותר גרועה מהמרוקאית הכי עצבנית בעולם!! אני ממש מקווה שיהיה טוב.. תודה..

למעלה