פיטרו
ש שלומיתת New member 29/5/07 #221 לא פיטרו.. זה בייביסיטר קבוע בבית משו ממש נוח ויש עוד שכנה עם ילדים שהציעה לזאתי שאני עושה בייביסיטר לבת שלה,שהיא תיקח גם את הבת שלה.. מסובך:X
לא פיטרו.. זה בייביסיטר קבוע בבית משו ממש נוח ויש עוד שכנה עם ילדים שהציעה לזאתי שאני עושה בייביסיטר לבת שלה,שהיא תיקח גם את הבת שלה.. מסובך:X
N N o y 1 6 New member 28/5/07 #195 אני מאושרתתתתתתתתתתתתתת D: אין מתמטיקה יום רביעי איזה יום שמח לי היום 0_0
N N o y 1 6 New member 28/5/07 #197 מה שאומר שמסיימים ב12 ../images/Emo2.gif מה שאומר שאם היינו באות לבר אילן לא היינו צריכות להבריז 0_0 חבל שאנחנו לא
מה שאומר שמסיימים ב12 ../images/Emo2.gif מה שאומר שאם היינו באות לבר אילן לא היינו צריכות להבריז 0_0 חבל שאנחנו לא
N N o y 1 6 New member 29/5/07 #215 אבלאבל אני בסה"כ ילדה רגילה ששונאת מתמטיקה אני בסה"כ ילדה רגילה ששונאת מתמטיקה *תמים*
מ מירוש 18 New member 29/5/07 #245 לילה טוב לכולם בהצלחה מחר למי שניגש. בעצם הבגרות היא היום.... אז בהצלחה לעוד כמה שעות. (סמליי מת מרוב לחץ)
לילה טוב לכולם בהצלחה מחר למי שניגש. בעצם הבגרות היא היום.... אז בהצלחה לעוד כמה שעות. (סמליי מת מרוב לחץ)