אבל מחר אני הולכת להתנדבות אני מתנדבת במקום שנקרא בית קסלר זה מקום שמפעילים בו ילדים עם נכויות שבוע שעבר לא הלכתיכי הייתי צריכה להתכונן למבחן וממש לא נעים לי כי הילדים שם מחכים לנו שנבוא והם ממש מקסימים אז זהוא בגלל זה וזה ממש לא נעים
אךךך לא הייתי פה איזה 24 שעות.. גאדדד זה נראה לי כמו נצח אני פשוט מתחילה להתכר לפורום הזה כי כולם פה כאלה מדהימים היה לי היום מבחן בהיסטוריה.. ככה שאתמול רק למדתי.. אוףףף לא הלך לי טוב עוד פעם.. אבל הבמחן הזה היה יותר סבבה מהקודמים אבל אני לא מצפה לציון גבוה כי אני יודעת שלא כתבתי מלא דברים שהייתי צריכה.. לא נורא אני מקווה שהמורה יתחשב בי.. (כמו כל שאר המבחנים חח) שיהיה המון המון המוןןןןן בהצלחה לכל הנבחנים השבוע ולכל מי שכבר נבחן... תלמדו טוב.. ובעזרת ה' (ובעזרתכם כמובן) אתם תצליחו אוהבת את כולםםםם
פיטר פטרלי. ../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif
עבדתי על זה איזה שעתיים ואני ממש מרוצה. למרות שאני מרגיש שיכולתי אולי להוסיף משו או משו חסר, אבל בגדול אני מרוצה. ועוד ועוד אנשים אומרים לי שאני דומה לו. גם חבר וגם אמא כשהראיתי להם את זה חשבו לרגע שזה אני.
אמא לא הבינה למה אני מדמם.
יו, זה פשוט כל כך נחמד שאחרי שנים שאומרים לי שאני דומה לאנשים מכוערים אומרים לי שאני דומה למישהו על רמה.