ליום שני

דורה17

New member
../images/Emo10.gif זה לא נחמד בכלל....

ועכשיו אני עוד אמורה לדבר איתו כאילו הכל סבבה.... אבל לא בא לי בכלל... ואני סתם אהיה מגעילה....

N o y 1 6

New member
חתיכת מצב מבאס ../images/Emo4.gif

וניסית להגיד לו אולי שזה פגע בך?

דורה17

New member
לא.... אני סתם אצא מפגרת....

אני שונאת את זה.... עכשיו זה כבר חסר טעם להגיד לו את זה... אוף... איך בשנייה מצליחים לבאס אותי איך?! רררר...

niro levi

New member
אין ברירה חייב להעלות את הנושא

אם את מרגישה שנפגעת ממנו (נדבר בלשון זכר כי אני לא יודעת אם זה חבר או חברה) אני חושבת שאין לך ברירה ואת חייבת ללכת לדבר איתו.. אבל לא לדבר ליד כולם לדבר בארבע עיניים.. להגיד לו שאת רוצה לדבר איתו על משהו שמציק לך ומפריע לך.. גם אם זה נושא רגיש כי אין ברירה דברים לא יפתרו בלי לדבר ולהבין אותם.. אולי הוא עוד פעם יגיד את מה שהוא אמר שהוא פגע בך ואז את שוב פעם תפגעי.. לא נראה לי שאת רוצה את זה עוד פעם.. את חייבת ללכת להגיד לו שמה שהוא אמר פגע בך ואת תהיי שמחה אם הוא לא יעלה שוב פעם את הנושא הזה ולא ידבר עליו...

מיטלס1

New member
הדרך היחידה היא פשוט להגיד לו

כי אם הוא לא ידע שזה מציק לך ופוגע בך אז הוא כנראה ימשיך לדבר על זה

דורה17

New member
אוף אתם כל כך צודקים אבל.....

לא יודעת... זה עניין ממש ממש ממש ממש רגיש מבחינתי... אפשר להגיד שזה כמו מעין פצע שכל נגיעה בו ממש כואבת ומרוב שזה כואב אפילו אני בעצמי לא יכולה לגעת על זה.... אבל כנראה שאין ברירה... אוף... טוב... תודה לכם! אתם חמודים! אוהבת המון!

מיטלס1

New member
בכיף מאמי

אם בא לך בכל זאת לשפוך את זה אז את יכולה במסרים... כל החברות שלי אומרות לי שאני סוג של פסיכולוגית

דורה17

New member
חח תודה מותק =)

אבל עדיף שלא... לפחות לא בזמן הקרוב.. אבל תודה בכל מקרה =)

McFreaKy

New member
וואו, כן, הרבה פעמים.

אני שונא שאנשים אומרים משהו בלי לחשוב לשניה אולי כמה חשיבות או משמעות יש לזה בשביל הבנאדם שאמרו לו את זה. נוראי. S: איך פותרים את זה? משתדלים לא לחשוב על זה. מתעלמים. ממשיכים הלאה.

חח אז לכי חח אני פשוט נרדמת

חח לי זה קורה בטבעיות אני יושבת על הספה ונרדמת
למהההההההההההההה???

למעלה