ליום שני

eladkalimi

New member
השם של מאיה היה פעם מירב בוסקילה

אני לא צוחק היה רשום את זה בעיתון ידיעות אחרונות בעמוד 15 בכותרת של הנושא "למען השם" רשומים גם שם כל השמות הקודמים של המפורסמים עוד לפני שהם היו מפורסמים

יום הולדת של מאיה

אמנם י/ש הרבה זמן אבל במצב הנוכחי שאם לא ישתנה בעוד 3 חודשים אז אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שעלולה להיןןצר שכבר כעת אני חושש שעלולה לקרות.אני התקשרתי לסוכנות וגם לאייל והם קיבלו הוראה שמה שקשור למאיה אין יותר עזרה ולצערי הרב כפי שזה נראה כעת המצב לא ישתנה עד אז(ספק גדול אם עד אז יגיע הפתרון עם רוברטו ומאיה תחתום בסוכנות אחרת)במצב שכזה נצטרך לארגן את המפגש בכוחות עצמנו מה שאומר שנצטרך להתגבר על שתי בעיות עיקריות: א. נצטרך לאתר את מספר הטלפון של דודי כי הוא היחיד שיכול לתת יד לעזור בארגון ולהפתיע את מאיה יחד איתנו(אין לי את המספר שלו כך שלמי יש או יצליח לאתר אשמח שיצור איתי קשר) ב.נצטרך לאתר מקום למפגש וזה לא מלאכה פשוטה כלל שכמובן יעלה כסף להשכיר מקום אלא אם נצליח לייצור קשר אם דודי ואז אולי הוא מכיר מקום שבו יהיה ניתן לקיים את האירוע בלי שנשלם או שנשלם סכום סמלי מאוד. בכל אופן הסיפור לא הולך להיות פשוט עקב כך אני מעלה כבר כעת העניין כדי שנוכל לפעול ולהיות בטוחים שכאשר התאריך יגיע אז נהיה מסודרים. אשמח לשמוע מה אתם אומרים על העניין שלא הייתי לזלזל כי הזמן קצר והמלאכה רבה

גם אני מוכנה לעזור .. אני חושבת שאנ

שאני* אוכל להשיג את המספר של דודי , כי הוא גר בטבעון די ליד דודים שלי ואני ינסה לברר לא יודעת אני אנסה להשיג את המספר שלו איכשהוא .. ואין לי בעיה לעזור :) תסמכו עלי בכל מקרה, -הודיוש-

צודק:) ומממ אני לא יכולה להשיג את

המס' שלו. אוף אני לא מאמינה שלא ראיתי את מאיה כ"כ המון זמן;( והייתה לי הזמדנות לראות אותה כשהיה ברית לבן של אחיה בבית כנסת, לידי. ושכנה שלי מכירה את מאיה, ואחותה של שכנה שלי אז חבר שלה והיא היו במסיבת הפתעה שעשו למאיה.

למעלה