ליום שני

ניצן ואורי כפרות עליכם

יפה שאני הנושא שיחה שלכם לפחות מצאתם לכם על מה לדבר , עליי אני ממש שמחה שאתם מדברים עליי כי אם אתם מדסכסים עליי סימן שאתם מעוניינים מאוד בכרטיסים אחרת לא הייתם מדברים עליי מאחורי גבי מעניין מה הולך במסרים בינכם ובין חברי הפורום??? ומעניין מה כולם יגידו מאסתי או תות בכינויה תקבל ממני כרטיס רגיל לא וי אי פי או שבעצם אני אדגם אותה וכל זאת ללא תשלום, כי היא האחת היחידה שדיברה והתנהגה אליי כראוי!!! חומר למחשבה חברים וכן חשבתי שאתם בנים, השמות של היום זה לא השמות של פעם ( וזו לא ירידה פשוט יש מלא שמות של בנים שהם של בנות כמו בר ואלמוג ..) אז מצטערת אם פגעתי בכן שלכם תמיד ברנדה ואני יודעת שנכנסתי ללב שלכן

urimz5

New member
מאמי קוראים לזה מגלומניה

"את יודעת שנכנסת לנו ללב" בכל מקרה אני בן...בקשר לניצן,אני לא יודע ,אומרים שהוא בת..בקשר לכרטיסים לא הבנתי...ואני לא מטומטם.

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאני בת!!!!! רוצה לבוא לפה ואני

יוכיח לך?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifברני מותק... ממש נגעת לליבי..

אני מודה!! וחוץ מזה יש לי כרטיסים בחינם להופעה.. אז את יכולה... את יודעת מה... ביייייייייייייי חחח.. חושבת מישו שם עלייה..!!

אני נוסעתת עד מוצאי שבת לאילתתת

אני נוסעת לאילת עד מוצאיייי שבתת אז רציתי לשלוחחח לכולםםםםםםםםםםם נשיקותתתת וחיבוקיםםם ואתם תהיו לי חסרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצטערת שאני לא יהיה פה כי גם מאיה תיכנס יום שישי ואני אפספס אותה :( טוב אבל תמסרו לה ד"ש חםםםםםםםםםםםםם ממניייייי ותספרו לי איך היה עם מאיה ומה עשיתם יום העצמאותתתתת נשיקותת וחיבוקיםםםםםם רותם וסיונוש אני מתה עליכן יפות שליייי אביבוששששש תהניייב יוםםהעצמאות מאמי אני כבר מתה לראות אותכן!!!!!וחנו'ששש אני יתגעגעעעעעעעע תמשיכי לברר חחחחח בקיצור אני חולה על כולכםםם תהנווו מואהההההההההה

מאיה בבית חשמונאי

ביום העצמאות... מול הבית ספר שלי
ילדים שקיבלו את הדף וראו תמונה שלה ציירו עליה ציורים{שפם גבות וכ'ו} קנאים.

למעלה