ליום שני
U urimz5 New member 1/5/06 #4 ניצצןן תתביישי...ודרך אגב אהבתי שהברנדי הזאת חושבת שאת בן...אבל אני רואה שאת מסתובבת בעוד כמה פורומים,תיזהרי יש כאן אנשים קנאים...חח... סתם תרגיש אחלה ,גבר חח...סתם...
ניצצןן תתביישי...ודרך אגב אהבתי שהברנדי הזאת חושבת שאת בן...אבל אני רואה שאת מסתובבת בעוד כמה פורומים,תיזהרי יש כאן אנשים קנאים...חח... סתם תרגיש אחלה ,גבר חח...סתם...
A ashton20041 New member 1/5/06 #5 ../images/Emo72.gifשבוע הבא יום שני 8 במאי מאיה מתארחת ברדיו לב המדינה בתכנית "ערב ים תיכוני" עם אליקו . משעה 16:00-17:00 אחה"צ. עם האלבום החדש. שווה...!
../images/Emo72.gifשבוע הבא יום שני 8 במאי מאיה מתארחת ברדיו לב המדינה בתכנית "ערב ים תיכוני" עם אליקו . משעה 16:00-17:00 אחה"צ. עם האלבום החדש. שווה...!
N nitzangro2 New member 1/5/06 #7 ../images/Emo15.gifרק בלאק אייד פיז אמרתי להם שיש לי כרטיסים חינם להופעה.. ומשם הכול התפתח...חחחחחח
N nitzangro2 New member 1/5/06 #10 ../images/Emo15.gifעדין לא הבנתי למה אתה מדבר אלי בזכר?? וכפרה על שרית חדד!!! חחחחחחחחחחחחחחחח
N nitzangro2 New member 2/5/06 #20 ../images/Emo15.gifחחחחחחחח.. עכשיו ראיתיי איזה חפרנית בשכל היאאאאאאאאאאאא ברני עלאקק
U urimz5 New member 2/5/06 #24 כשברנדושקה קוראת לך ככה זה לא מפריע לך? לא פר...חח חולה עלייך,חמוד(ה)!!